top of page

OM HEIDI

Jeg er uddannet ernæringsvejleder og idrætscoach fra Team Danmark. Har en bachelor i Psykologi, er erhvervscoach, positiv psykologivejleder, dyb viden inden for sundhed og sygdomme og har en brændende passion for at skabe veje, der kan gøre en forskel.  

Edited Image 2017-07-23 22-04-07

Mission:

Levere resultater, der skaber langsigtet forandring

Hvad der inspirerede mig til at starte online forløb

Siden 2015 har jeg intensivt arbejdet med vægttab. Både som personlig coach & via online forløb. Mine kunder har tabt fra 5 til+45 kg. Ofte, men ikke altid, er mine kunder plaget af sygdomme lige fra det små med eksem og irritabel tyktarm til højt kolesterol, type 2 diabetes, kroniske sygdomme som blandt andet autoimmune sygdomme. En af mine kunder blev medicinfri fra type 2 diabetes efter 14 dage på et personligt online forløb. (Selvfølgelig i samråd med hans læge). En anden kunde, var pga. arvelige forhold nødt til at spise livslang medicin, fordi hendes krop ikke var i stand til at holde kolesterol og blodtryk nede. Det fik vi via kosten behandlet på under 2 måneder. Andre, som nærmest har prøvet hvad som helst, men bare simpelthen ikke kunne komme ned i vægt, fik vi knækket koden på, på under 1 uge. Hun holder stadig vægten. Eksem er forsvundet, vægttab selv med for lavt stofskifte er opnåeligt. Fibromyalgi er forbedret. Irritabel tyktarm forsvundet. Alt sammen pga. det vi spiser. Læger kan som regel behandle når vi først ER ramt. Men sjældent bliver vi helt symptomfri. Enten er der et hav af bivirkninger eller også må du bare lære at leve med det. Og som regel kan du gå mange år og lide før lægerne ved hvad de skal behandle dig med. Jeg søger efter årsagen. Så du kan få det godt. Vi har kun 1 liv. Overvægt, selv lille overvægt, kan være ledsaget af større eller mindre sygdomme. Og jo mere du tager på, jo flere sygdomme vil der følge med. Derfor er mit mål, at få fat i roden, så du udover vægttab kan få den bedst mulige fremtid. Kan jeg kurere alt? Helt sikkert ikke. Men rigtig meget kan og rigtig meget kan gøre dit liv nemmere og dejligere. Og det er en af hovedprincipperne i mine programmer: Du skal have det godt. Og det kan du sagtens opnå mens du taber dig. For hvorfor vente? Dit liv er jo også vigtigt nu. At se din vægt gå ned og samtidig få mere energi i hverdagen, kan for mange nærmest føles som et helt nyt liv. Sygdomme eller ej, så er hovedet tit fyldt af selvhad eller selvforagt for ens krop. Og det er nærmest ligegyldigt om du vejer 5 eller 50 kg. for meget. Hvis ikke du er glad for din krop, så går en stor del af dit liv på at være ked af det. Forestil dig, hvor meget mere du kan opnå og måske ønsker at gøre, hvis du ikke vejede for meget. Det var hele årsagen til at jeg udviklede det her program.

 

  

Jeg fik konstateret en tumor i hjernen da min søn var under 1 år gammel. Det viste sig, at den var godartet, men det ved man jo ikke først og det slog benene fuldstændig væk under mig. Jeg var 25 kg. overvægtig og havde en lang række af helbredsmæssige problemer i forvejen. Irritabel tyktarm, feber on/off gennem 7 år, psoriasis på underarmen, eksem on/off fra teenageårene, bakteriel overvækst, kunne pludselig ikke tåle frugtsukker, lændesmerter så det kunne tage mig op til 15 minutter at komme ud af sengen. Muskel og ledsmerter. Jeg var møg træt af alle de ting og mest af alt lægers udsagn "det ved man ikke så meget om". Men det der slog mig allerhårdest var, at her stod jeg, med det jeg havde ønsket mig allerhøjest i hele verden, min søn, og jeg havde slet ikke nydt det nok. Det blev vendepunktet i mit liv.

I forvejen var jeg efterhånden blevet et omvandrende leksikon over sygdomme. Og nu ville jeg bare til bunds. Jeg ville have mit liv tilbage. Noget inden i mig, havde mest lyst til bare at lægge mig ned at græde. Men når jeg kiggede på min søn, blev jeg fanget af så dårlig samvittighed. Jeg var simplethen nødt til at passe på mig selv. Hvis ikke jeg gav mig selv 100 %, så skulle han måske vokse op uden sin mor. Det kunne jeg slet ikke bære. Jeg studerede alt hvad jeg kunne finde af nyeste forskning især fra USA som lod til at være længere på det område end her i Danmark. Jeg købte en løbevogn så jeg kunne være sammen med min søn. Jeg arbejdede med mig selv. Det var hårdt. En godartet tumor kræver operation, hvis medicinen ikke virker. Og hvad kan der lige ske under sådan en operation? Og når den er væk, hvad er så det næste der rammer mig? Det var som sådan en kaskade af alle mulige mærkelige ting, der ramte mig konstant. Jeg ville simpelthen bare have fat i roden, for det var jeg hele tiden overbevidst om, at der måtte være 1 årsag til alle de her ting der kom snigende. Og det var der - min kost! Jeg havde al grund til at lægge mig på sofaen for jeg blev møg dårlig af den medicin jeg fik. Så al det arbejde jeg gjorde med mig selv for at få mig psykisk oven på og til at kæmpe for at komme i mål var ikke sket, hvis ikke jeg havde arbejdet med mig selv. På 3 måneder havde jeg tabt 25 kg. Enhver kan gøre det samme. Men det er hårdt! Rigtig hårdt. Men jeg har ikke fortrudt 1 sekund og jeg har ikke taget et kilo på siden for snart 7 år siden. Jeg nåede dertil, hvor jeg var nødt til at stoppe med at træne, fordi jeg simpelthen ikke kunne spise alt det det krævede, når jeg dyrkede så meget motion. I dag kan jeg gå måneder uden at jeg få dyrket motion. Alene pga. kosten. Jeg har ingen forbud, men har bare fået en anden tilgang. En tilgang du lærer og mærker i programmerne. De er på igen måde sat så hårdt op, som jeg kørte programmet for mig selv. De fleste taber sig rigtig effektivt alene via kosten. +1 kg uden motion pr uge og +2 kg pr med let øget motion. Har du lysten og viljen til samme vilde forandring, så siger du bare til. 

 

  

bottom of page