top of page

Butternut squash suppe

Butternut squash suppe

Opskrift:

1 spsk kokosolie, 1 butternut squash, 2 forårsløg, 1 fed hvidløg, Ca 2 cm frisk ingefær, Ca 1 cm frisk gurgemeje (husk den smitter meget af),.1 håndfuld friske korianderblade, Salt & peber, Vand For mere cremet suppe: 1/2 dåse Kokosmælk. Pynt: Frisk persille Skær skrællen af butternut squashen, fjern kernerne med en ske & skær kødet i tern. Skræl ingefær & gurgemeje og hak i små stykker ligesom hvidløget. Svits i kokosolie på mellemhøj varme indtil der næsten ikke er mere kokosolie. Tilsæt forårsløg (skåret i mindre stykker) og et par dl kold vand. Tilsæt korianderblade og lad koge op under låg. Koges i ca 45 min eller til butternut squashen er blød. Tilsæt ekstra vand så der hele tiden er lidt væske. Blendes i foodprocessor eller blender. Varm 1/2 dåse kokosmælk (f.eks i en kaffekop og 30 sek i mikroovnen). Den varme kokosmælk hældes over suppen efter servering og giver en ekstra lækker cremet suppe og et smukt udseende. Pynt med persille 🤗

Note:

bottom of page