Avokado æggesandwich

Opskrift:

Rist en skive grovbrød. Alternativt kan du anvende groft rugbrød. Steg et æg på panden i lidt kokos jomfruolie eller rapsolie. Kokosolien giver lidt sødme til måltidet, med mindre du har en smagsneutral udgave. Det fås nemlig både med og uden kokossmag. Smør 1/2 avokado på brødet (er den lidt hård, så kan du putte den på brødet i skiver), når det er ristet. Pyt med spejlægget, salt & peber og evt. lidt chilliflager.

Note:

Avokado har det med at være helt perfekte på kun 1 dag. Gerne en anden end den hvor man skal bruge den. Det kan du løse ved at købe avokado der ikke er helt modne men heller ikke for grønne. Lad dem ligge og modne nogle dage på køkkenbordet. Når de næste er helt klar så kommer du dem i køleskabet. Nogle gange er 1 klar før andre. Når du så vil have avokadoen så tager du den bare fra køleskabet, hvor den kan holde sig frisk længe. Beste tricks ever!