top of page
Tekst
avocadoer

HVORFOR SLANKEKURE ikke VIRKER

Slankekure tager sjældent fat i roden til, hvorfor du har for meget fedt på sidebenene. Hvis du tænker over det, så kører alle slankekurer over det samme koncept, blot i nye indpakninger.

 

Hvis du har været igennem flere mislykkede kure, så gætter jeg på, at scenariet har været noget ligende: du har sat dig grundig ind i den her nye kur. Det lyder alt sammen rigtig fornuftigt og det har sikkert også givet dig mod på at tro, at det er derfor det ikke har været lykkes for dig før. Så denne gang...så er den der. Men det er den bare ikke. Du følger den til punkt og prikke. Du er sulten, du bruger oceaner på indkøb af besynderlige madvarer som aldrig har set dit hjem før og du laver besynderlige udgaver af "kendte retter"...indtil lige pludselig...så orker du simpelthen ikke mere.

 

Og resultatet...det er ikke synderlig imponerende. Men sultfornemmelsen og skuffelsen, de er begge helt i top. Og her må du så erkende...det virker ikke. Hvad der sker herefter er, at du får en indre tror på, at DU bare ikke kan...altså, at det skulle være noget med dig. Og du får også en tro på, at lige pludselig, så dukker der "den rigtige kur frem". Den der virker lige præcis for dig. For de andre gjorde i hvertfald ikke.

TAGER IKKE
FAT I RODEN

Grøn juice

De kure du har prøvet virker for andre - bare ikke dig. Det tærer på dit selvværd og gør det endnu sværere at starte på en ny kur og turde tro på det. Men du gør det...hver gang du hører fra andre, at det her er virkelig godt. Og så igen..nej, det var heller ikke dig.

 

Så alt det her skaber en indre overbevisning for dig, at det faktisk er din krop, der ikke kan. Og at det er svært at tabe sig sådan helt generelt.

 

Og fordi du har den overbevisning, så kan vægttabsindustrien blive ved med at tjene penge på dig. Så alt det åbenlyse og at det skulle være nemt, den tanke har du slet ikke.

 

Jo det kan godt være nemt for andre. Men ikke dig. Så fordi du har det sådan, og langt størstedelen af dem der vil tabe sig har det sådan, så er det der sælger, noget som er lidt svært. Lidt særligt. Noget du ikke har gjort før.

For alle populære kure gælder der lignende scenarie: "du må endelige ikke spise kulhydrater...eller pasta eller kartofler eller...eller...og du kender remsen. Først var det "skær ned på kødet så undgå fedt, så ingen kulhydrater, så faste.

DE ØDELÆGGER DIN TRO PÅ, AT DU KAN NÅ I MÅL

De køre ALLE sammen med samme system: der er noget du ikke må, og det er et meget fast sæt af regler. Det er i princippet lige så fjollet som at lave en regel om, at du fremover kun må hinke på vej til arbejde. Det er måske sjovt for nogen, i en periode, men det holder bare ikke i længden. Det gør begrænsninger i vores kost heller ikke. Vi har alt for meget socialt der er forbundet til spisning.

 

Og hvad sker der efter sådan en kur med begrænsinger? Man spiser alt det man ikke måtte i overflod...og så er alt vægten tilbage. Eller blot, du bliver super træt af det og går lige tilbage til sine gamle kostvaner.

 

Og vaner, det er lige præcis det, der skal laves om på. Det behøver ikke at være vildt for at du kan se et forbedret spejlbillede i længden. Skift aftenhyggen med noget sundt bare halvdelen af ugens dage og du vil se resultat. 

 

Jo flere vaner du ændrer og som passer dig, jo større succes vil du få med at få smidt kiloene, for det vil ikke være svært at holde. Og når du når drømmevægten, så står du ikke i en situation som efter populære kure, hvor du kaster dig over alt det du ikke har måtte spise, for du har aldrig haft nogen forbud.

DEN HURTIGSTE OG SJOVESTE VEJ ER GENNEM NYE VANER

Edited Image 2017-02-03 15-35-47

Som coach kan jeg hjælpe dig med at nå din drømmevægt, inden for den tidsramme du ønsker. Hjælpe dig med at skabe vaner, der er holdbare og som både giver mere glæde og energi hver dag.

 

Forskellen på at gøre det selv og have mig, er at du slipper for alt gætværk, der kan riskerer at trække det så langt ud for dig, at du giver op. Hos mig sætter vi en dato og når målet. Og efter sådan et forløb har du alle redskaberne til at holde dig slank så længe du måtte ønske. 

 

 

Er du interesseret i et forløb, så skriv til mig på coach@heidilarsen.dk. Så finder vi en dag, hvor vi kan tale sammen og se om kemien er der.  

.

SÆT EN DATO
VÆLG DIT VÆGTTABSMÅL
SÅ FÅR JEG DIG DERTIL
BEDSTE INVESTERING

Edited Image 2017-02-03 15-40-34
ForEfterMave_lille2_edited_edited.png

FØR

2,5 måned senere

Den 16. januar 2022, holder jeg gratis online foredrag om, hvordan du får succes med dit vægttab. Tilmeld dig her. Begrænset antal pladser.

bottom of page