avocadoer

HVORFOR SLANKEKURE ikke VIRKER

Slankekure tager sjældent fat i roden til, hvorfor du har for meget fedt på sidebenene. Hvis du tænker over det, så kører alle slankekurer over det samme koncept, blot i nye indpakninger.

 

Hvis du har været igennem flere mislykkede kure, så gætter jeg på, at scenariet har været noget ligende: du har sat dig grundig ind i den her nye kur. Det lyder alt sammen rigtig fornuftigt og det har sikkert også givet dig mod på at tro, at det er derfor det ikke har været lykkes for dig før. Så denne gang...så er den der. Men det er den bare ikke. Du følger den til punkt og prikke. Du er sulten, du bruger oceaner på indkøb af besynderlige madvarer som aldrig har set dit hjem før og du laver besynderlige udgaver af "kendte retter"...indtil lige pludselig...så orker du simpelthen ikke mere.

 

Og resultatet...det er ikke synderlig imponerende. Men sultfornemmelsen og skuffelsen, de er begge helt i top. Og her må du så erkende...det virker ikke. Hvad der sker herefter er, at du får en indre tror på, at DU bare ikke kan...altså, at det skulle være noget med dig. Og du får også en tro på, at lige pludselig, så dukker der "den rigtige kur frem". Den der virker lige præcis for dig. For de andre gjorde i hvertfald ikke.

TAGER IKKE
FAT I RODEN

Grøn juice

De kure du har prøvet virker for andre - bare ikke dig. Det tærer på dit selvværd og gør det endnu sværere at starte på en ny kur og turde tro på det. Men du gør det...hver gang du hører fra andre, at det her er virkelig godt. Og så igen..nej, det var heller ikke dig.

 

Så alt det her skaber en indre overbevisning for dig, at det faktisk er din krop, der ikke kan. Og at det er svært at tabe sig sådan helt generelt.

 

Og fordi du har den overbevisning, så kan vægttabsindustrien blive ved med at tjene penge på dig. Så alt det åbenlyse og at det skulle være nemt, den tanke har du slet ikke.

 

Jo det kan godt være nemt for andre. Men ikke dig. Så fordi du har det sådan, og langt størstedelen af dem der vil tabe sig har det sådan, så er det der sælger, noget som er lidt svært. Lidt særligt. Noget du ikke har gjort før.

For alle populære kure gælder der lignende scenarie: "du må endelige ikke spise kulhydrater...eller pasta eller kartofler eller...eller...og du kender remsen. Først var det "skær ned på kødet så undgå fedt, så ingen kulhydrater, så faste.

DE ØDELÆGGER DIN TRO PÅ, AT DU KAN NÅ I MÅL