top of page

Opnå permanent og effektivt vægttab, uden at være på kur. Også selvom du har prøvet "alt". 

Weekendkursus for kvinder

Inkl 3 måneders opfølgning, motivation & vejledning 

Hvis ikke du ved, hvad der faktisk er årsagen til din overvægt - opnår du aldrig din drømmevægt.

Når du kender vejen er det nemt. Og dette kursus lærer dig vejen. Ingen piller, ingen pulver, ingen forbud men helt almindelig mad.

De færreste ved, at de kun er 2 skridt fra et permanent vægttab: 

Fjern de mentale barrierer

Giv din krop den næring den faktisk mangler

Da jeg implementerede de 2 ting for 6 år siden, gik det stærkt. Jeg tabte 25 kg. og har holdt vægttabet siden. Den frihed det er, at kunne nyde sit eget spejlbillede, uden at komme med negative bemærkninger til sig selv, ikke at skulle tænke på kur og bare kan bruge livet til alt andet, er simpelthen fantastisk. At vide hvorfor jeg hang i skabene om aftenen eller ikke have en stopklods, når noget var lækkert eller jeg havde brug for at trøste mig selv, har resulteret i, at jeg kan stoppe det lang tid før det løber løbs eller sætter sig igen. 

Jeg har udviklet det her program, for at give dig samme frihed og en gang for alle få brudt spiralen der holder dig overvægtig. Så du kan bruge dit liv på at nyde din krop, i stedet for ikke at have det godt med den. Give dig redskaber til hurtig at komme ned i vægt uden at være surt. Redskaber der kan holde for livet og ikke endnu et "hvad pokker stiller man op efterfølgende?". Et program, der følger dig til dørs. Give dig teknikker, der kan bruges i en travl hverdag. Hjælpe dig videre, når du falder i. Give dig kontrollen over hastigheden. Et program, der nemt kan følges uanset om du er ude eller hjemme og som kan spare dig årevis af frustration og (måske) selvhad for din egen krop. Et program, der ikke handler om at tage en masse ting fra dig, som en masse kure gør, men tilføje større værdi til dit liv samtidig med, at du opnår den figur du ønsker. Dit udgangspunkt er ingen hindring. Og har du helbredsmæssige udfordringer, kan det her være det bedste du har gjort for dig selv. Weekendkurset er luksusudgaven af online kurset. Hvor du helt fra start står med en skræddersyet plan, der passer præcis til den måde du lever dit liv på, så det bliver endnu nemmere at tabe dig.  

3 måneder senere

Start

Her er hvad du lærer 

 Weekendkurset

Hvorfor et vægttab på 1/2 - 1 kg er en velment myte

Du lærer, hvordan du i høj grad selv kan have indflydelse på hastigheden af dit vægttab, mens du bevarer energi og helbredet i top.

Hvad der spænder ben for dig 

Hvorfor du kan kæmpe resten af dit liv, når du ikke kender de sidste "puslespilsbrikker" og hvad de er.

 

Hvad du gør, hvis du falder i

Hvordan du hurtig kommer på sporet igen uden at skulle starte forfra.

 

Hvordan du kan tabe dig uden egentlig at være på kur & uden besværlige restriktioner 

Du får et simpelt system, der giver dig plads til at kunne spise lidt af det hele. På den måde får du en mere holdbar og sikker plan, end hvis du skulle afholde dig fra alt det du nyder at spise. 

 

Ferier & højtider uden vægtøgning

Hvordan du kommer igennem ferier og højtider uden at kiloene sniger sig på.

 

Skræddersyet og holdbar plan til dig

Du får værktøjer, metoder & teknikker så du står med en skræddersyet plan lige til at gå i gang med, når du kommer hjem. Du lærer også forskellige ting du kan prøve, så du mærker, hvad der virker bedst for netop din krop. På den måde bliver det langt nemmere at nå dit mål, holde det og sikre at kiloene ikke får sneget sig på igen. 

 

Hvad i kosten der har indflydelse på dit humør og energiniveau

Du lærer, hvordan kosten i høj grad påvirker både dit energiniveau, dit humør og din tanker og hvordan du kan booste dig selv, når du føler det er nødvendigt. Du lærer også hvordan du kan reducere menstruationssmerter, hvorfor du får trang til ekstra sødt eller fedt på den tid af måneden og hvad det egentlig er din krop efterspørger. 

Om mentale barrierer

Du lærer, hvordan du måske ubevidst har sat barrierer op for dig selv og hvordan du fjerner dem. Ved at kende de mentale faldgrupper, reducerer du både hastigheden for at nå dit mål, men det giver dig også større sikkerhed for fremtiden for, at du ikke havner tilbage i en krop du ikke er glad for. 

Sociale sammenhænge

Du lærer med simple teknikker, hvordan du kan spise med uanset hvor du er og hvad der serveres, så dit vægttab bliver let at holde og ikke vil blive surt i længden.

 

Udfordringer

Vi takler de udfordringer du tidligere har haft, så du har en måde at håndtere dem på. 

 

Motion

Du lærer hvordan du kan opretholde og nå dit vægttab, selvom der måske ikke altid er tid til motion og også hvordan du taber dig, hvis motion ikke er en mulighed.

På din næste ferie er det dig der catwalker ned ad stranden

Efter kurset får du: 

Alt det vi har gennemgået på kurset i form af online videoer, så du "ikke glemmer noget". 

Udførligt kursusmateriale med din egen personlige plan, du får med dig hjem.

 

Om Heidi - kursusholder og grundlægger

Kursus- & foredragsholder, informationspsykolog, Uddannet Team Danmark coach, Ernæringsvejleder, Erhvervscoach, coach inden for Positiv Psykologi & er ved at gennemføre Tony Robbins certificerede Master Coach Uddannelse.

Jeg har nok været de fleste slankekure igennem selv. Igennem de hundredevis af frustrationer, når man holdte sig striks til en kur og stod med et sølle vægttab på et par hundrede gram efter 1 uge. Og en rygrad af vingummi, hver gang jeg faldt i, fordi det simpelthen blev for surt og min krop skreg på et eller andet. Jeg ku' ikke andet end tro, det bare var mig der ikke kunne. At min krop åbenbart var lavet til at have lidt mere på sidebenene. At jeg bare var født med hang til det søde og derfor hang i skabene konstant. Med kun 25 kg overvægt brød min krop simpelthen sammen og jeg stod pludselig med alvorlig sygdom og en lille gut, jeg ønskede at være den bedste mor for. DET fik mig til at ændre strategi fuldstændig. Dykke ned i alt hvad jeg kunne finde, for at finde den egentlige årsag til, hvorfor jeg var havnet hvor jeg var. På 2,5 måned tabte jeg mig 25 kg og jeg har holdt det siden. Det er 6 år siden. Og jeg har siden hjulpet knap 300 mennesker af med overvægt. Hver og en er en er jeg taknemmelig for at hjælpe, for jeg ved hvad det betyder for selvværdet, helbredet og livsglæden helt generelt. Vi har kun 1 liv. Det kan slutte lige pludselig. Og det værste er, ikke at have nydt det nok, fordi spejlbilledet hiver den indre glæde ned eller finde ud af det slutter for hurtigt, fordi man ikke har passet godt nok på sig selv.  

 

Du får skridt for skridt min vej til et liv uden overvægt. Et liv, hvor du får kontrollen over din vægt, sundhed og livglæde. Det er nemt at følge og det er mere effektivt og rarere end alle de gængse kure. Og principperne har du resten af livet.  

 

 

Heidi Løvhøj Larsen

Weekendkursus

Slank uden kur

19. + 20. august (10 timer)

Kun for kvinder (max 8)

Kursussted: Vedæk (se detaljer her)

Tid: 10-15 begge dage 

Kurset er inkl. lettere forplejning

Ingen forudsætning kræves

 

En dejlig weekend fyldt med viden, tips og alt mellem himmel og jord omkring vægttab. Efter kurset har du din egen helt personlige plan for, hvordan du mest effektivt kan komme ned i vægt, så det er tilpasset dit liv til mindste detalje. Måske har du nogle helbredsmæssige ting vi også skal kigge på. For det handler om, at du skal have det godt. Dette vil forvandle dig indefra og ud, og efterlade dig løftet og med højere selvtillid og en krop og vaner du har kontrollen over, så du en gang for alle kan få den slanke figur og holde den. 

 

Pris: 4.200 kr.

Sted: Vedbæk, Nordsjælland. Fra kl. 11-16 begge dage. Sidste frist for tilmelding til er den 04.09.17. Ingen forudsætning kræves og dit udgangspunkt er ingen hindring. Der vil være lettere forplejning undervejs. 

Holdet er kun for kvinder.

 

Max 12 deltagere - så skynd dig!

 

 

2.-3. September '17

16.+17. September '17

En dejlig weekend fyldt med viden, tips og alt mellem himmel og jord omkring vægttab. Efter kurset har du din egen helt personlige plan for, hvordan du mest effektivt kan komme ned i vægt, så det er tilpasset dit liv til mindste detalje. Måske har du nogle helbredsmæssige ting vi også skal kigge på. For det handler om, at du skal have det godt. Dette vil forvandle dig indefra og ud, og efterlade dig løftet og med højere selvtillid og en krop og vaner du har kontrollen over, så du en gang for alle kan få den slanke figur og holde den. 

 

Pris: 4.200 kr.

Sted: Vedbæk, Nordsjælland. Fra kl. 10-15 begge dage. Sidste frist for tilmelding til er den 22.08.17. Ingen forudsætning kræves og dit udgangspunkt er ingen hindring. Der vil være lettere forplejning undervejs. 

Holdet er kun for kvinder.

 

Max 12 deltagere - så skynd dig!

 

 

Weekendkursus

Slank uden kur

16. + 17. sept. (10 timer)

Kun for kvinder (max 8)

Kursussted: Vedæk (se detaljer her)

Tid: 11-16 begge dage 

Kurset er inkl. lettere forplejning

Ingen forudsætning kræves

 

Vil du gerne starte lige nu og her?

Så er onlinekurset måske værd at tjekke ud. Du lærer hele metoden via et online 8 dages kursus. Det tager dig max 1/2-1 time pr. dag og tidspunktet vælger du selv. Adgangen er din straks efter betaling og din adgang udløber aldrig og du kan se materialet så mange gange du har lyst.

 

 

Prisen er kr. 3.200 og inkluderer 2 måneders sparring & rådgivning.

LÆS OM ONLINE KURSET

Eller gå direkte til købssiden her:

bottom of page