top of page

Opnå permanent og effektivt vægttab, uden at være på kur. Også selvom du har prøvet "alt". 

Weekendkursus for kvinder

Inkl 3 måneders opfølgning, motivation & vejledning 

Hvis ikke du ved, hvad der faktisk er årsagen til din overvægt - opnår du aldrig din drømmevægt.

Når du kender vejen er det nemt. Og dette kursus lærer dig vejen. Ingen piller, ingen pulver, ingen forbud men helt almindelig mad.

De færreste ved, at de kun er 2 skridt fra et permanent vægttab: 

Fjern de mentale barrierer

Giv din krop den næring den faktisk mangler

Da jeg implementerede de 2 ting for 6 år siden, gik det stærkt. Jeg tabte 25 kg. og har holdt vægttabet siden. Den frihed det er, at kunne nyde sit eget spejlbillede, uden at komme med negative bemærkninger til sig selv, ikke at skulle tænke på kur og bare kan bruge livet til alt andet, er simpelthen fantastisk. At vide hvorfor jeg hang i skabene om aftenen eller ikke have en stopklods, når noget var lækkert eller jeg havde brug for at trøste mig selv, har resulteret i, at jeg kan stoppe det lang tid før det løber løbs eller sætter sig igen. 

Jeg har udviklet det her program, for at give dig samme frihed og en gang for alle få brudt spiralen der holder dig overvægtig. Så du kan bruge dit liv på at nyde din krop, i stedet for ikke at have det godt med den. Give dig redskaber til hurtig at komme ned i vægt uden at være surt. Redskaber der kan holde for livet og ikke endnu et "hvad pokker stiller man op efterfølgende?". Et program, der følger dig til dørs. Give dig teknikker, der kan bruges i en travl hverdag. Hjælpe dig videre, når du falder i. Give dig kontrollen over hastigheden. Et program, der nemt kan følges uanset om du er ude eller hjemme og som kan spare dig årevis af frustration og (måske) selvhad for din egen krop. Et program, der ikke handler om at tage en masse ting fra dig, som en masse kure gør, men tilføje større værdi til dit liv samtidig med, at du opnår den figur du ønsker. Dit udgangspunkt er ingen hindring. Og har du helbredsmæssige udfordringer, kan det her være det bedste du har gjort for dig selv. Weekendkurset er luksusudgaven af online kurset. Hvor du helt fra start står med en skræddersyet plan, der passer præcis til den måde du lever dit liv på, så det bliver endnu nemmere at tabe dig.  

3 måneder senere

Start

Her er hvad du lærer 

 Weekendkurset

Hvorfor et vægttab på 1/2 - 1 kg er en velment myte

Du lærer, hvordan du i høj grad selv kan have indflydelse på hastigheden af dit vægttab, mens du bevarer energi og helbredet i top.

Hvad der