top of page

At opnå en slank, sund og stærk krop er en rejse. Mange går bare den forkerte vej... og så er der altså langt til målet...uendelig langt.

Her får du den direkte vej til at blive slank og sund - og det kan gå, så meget hurtigere end du drømmer om.

Her bliver der tager fat, hvor ingen andre gør. På det psykologiske og fysiologiske plan. Du få løsninger der er så simple at du kan følge det uanset om du skal spise ude eller hjemme. Og der er ingen forbud. Det handler om at give dig løsninger til at komme uden om det, som før har fået dig til at falde i. Fysisk og psykisk. Resultatet er, at du efter denne her rejse er kommet ud af overspisning, trøstespisning eller trang til sødt, så du kan holde dig slank år efter år.  

 

Der er tit nogle der spørger om min tilgang til kosten er som Sense. Det er det ikke, omend sense har fat i noget af det helt rigtige. Altså at du kan tabe dig uden forbud. Men vægttab er mere end bare at skære ned. Der er en årsag til din søde tand eller at du overspiser. Der er en årsag til du modarbejder dig selv og ryger i "jeg fortsætter igen på mandag" fælden. Så efter en periode med Sense, (eller en anden kur) havner du tilbage i dine gamle spisemønstre og tager det hele på igen. Sådan kan du fortsætte resten af livet. Med den ene skuffelse efter den anden. Det her er ikke bare skære ned. Det er en løsning der tager fat i roden af alle de mange årsager der giver dig flere kilo på sidebenene, end du har det godt med.

 

Årsagen ligger nemlig dybere og kan ikke løses med at skære ned eller skære fra. Med simple øvelser og teknikker, får du fat i roden og vil hurtig opleve et super nemt vægttab. Dit udgangspunkt er ingen hindring. Mange eller få kilo. Mand eller kvinde. Programmet er videnskabeligt noget af det sundeste du kan gøre for din krop. Har du først lært teknikkerne. Så har du dem resten af livet. Efter få dage vil du føle dig fyldt med ny energi. De fleste kunder oplever, at de har det SÅ meget bedre i kroppen end før de startede.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst havde det så skønt! 

Online Slankeprogrammet kan du følge, når det passer dig bedst og fra dine egne trygge omgivelser. Du kan se det lige så tit du har lyst (og lige så mange gange du vil - det vil rigtig mange nemlig) fra din pc, mobil eller tablet. Og din adgang udløber ikke. Jeg har lagt vejen til dig, så den er lige til at følge. 

Mig for 6 år siden 

Første strandtur. -25 kg.

Min mand var ved at blive vanvittig over

hvor mange billeder han skulle tage. Men det skulle dælme foreviges!

Mig i dag

Faktisk sidste sommer, men det viser

SÅ godt hvor skønt jeg har det, i en krop jeg er glad for. 

bottom of page