Nemt, dejligt & effektivt 

vægttab

Simpel metode der tager fat i roden og gør vægttab nemt

 

Hvordan kommer du bedst ned i vægt?

Få mine råd herunder:

Med et vægttab på 25 kg. der har holdt problemfrit de sidste 6 år, kan jeg i hvertfald stå inde for at det ikke behøver at være besværligt at tabe sig. Og det kan gå super hurtigt. I programmet får du nemme metoder til at sammensætte dine måltider og psykologi til at holde ved.

Hvilken metode får dig hurtigst slank? 

Det spørgsmål stillede jeg også mig selv inden jeg tabte mig 25 kg. Og det har jeg stillet mig selv, hver gang jeg startede en ny kur. Forskellen på den sidste gang, hvor det lykkes og alle de andre gange var, at jeg stillede spørgsmålet anderledes. Så her kan du få de samme spørgsmål, så du kan komme ned i vægt på en god måde.

Hvad får du i det her program, som du ikke får andre steder?

Det her program er ikke en slankekur. Det er en step-by-step guide til at komme helt ud af overvægt, uden brug af andet end helt almidelig mad. En step-by-step guide til at tabe dig uden du skal kæmpe med viljestyrken. Og det mest vidunderlige ved det her program er, at du opnår hurtigere vægttab og større sundhed end du formentlig før har oplevet på kur. Det skyldes, at du lærer at arbejde med kroppen på et fysiologisk niveau og ikke imod den, som mangle slankekure hiver dig igennem. Du lærer at give kroppen præcis, hvad den har behov for. Derfor er det her program også noget af det sundeste du kan gøre for din krop. Det kan hive du ud af og væk fra livsstilssygdomme hurtigere end noget som helst andet. 

 

Programmet er en rejse, der giver dig redskaberne til at lære dig selv at kende på en hel ny måde. En rejse hvor du står på den anden side med kontrollen over din vægt. Du får værktøjer til at komme igennem alle de gængse faldgrupper (sukkertrang,overspisning,trøstespisning), lærer hvor meget du kan spise af usundt, uden at tage på af det. Du får redskaberne til at øge dit selvværd så du står endnu stærkere både gennem din rejse men også bagefter. Du får viden om alt det der har forhindret dig i tidligere at nå den vægt du ønsker og super simple redskaber til nemt at undgå det igen. Med andre ord, her får du en pakke der kan give dig en hel ny frihed. Du bliver ikke bare præsenteret for en række opskrifter eller øvelser. Du bliver simpelthen ført ud af junglen, så du nu og fremover kan nyde dit liv uden en dag længere at være ked af din krop. Og så kan du spise lige præcis det DU elsker og det som gør DIN hverdag nem.

 

 

41 år, lavt stofskifte & autoimmun sygdom.

Jeg ville ikke bare acceptere at være overvægtig eller lade sygdom ødelægge mit liv. Efter en (heldigvis) godartet tumor, havde jeg fået nok!!! Jeg måtte bare til bunds i det hele. Og det kom jeg! Tabte 25 kg., har fået et helt nyt liv og har holdt vægten siden. (6 år siden). 

 

Du lærer hvor meget du bør spise af kød/fisk/fjerkræ, ris/kartofler/brød, frugt/grønt. Så du kan altså helt selv vælge det som du kan lide eller som der passer ind i familien. Så det handler altså om, at lave bittesmå ændringer. Lidt mere af det ene og lidt mindre af det andet, men som giver kæmpe store forandring for og på din krop. Formålet er, at det skal føles mærkbart rart i din krop med de små ændringer. Så det er altså ikke endnu en kamp med viljestyrken. For de fleste betyder det øget energi og velvære i hverdagen. Allerede efter få dage. Og jo bedre du får det i kroppen, desto mindre har du lyst til at falde tilbage til det gamle. Rigtig mange oplever at de føler sig yngre, fordi skavankler af mere eller mindre alvorlig grad forsvinder. Så ønsker de at tage det hele til et helt nyt niveau. Derfor oprettede jeg min instagramprofil, hvor der bl.a. er masser af måltider, der på den ene eller anden måde tilføjer noget ekstra godt til kroppen. Så det du ser der, er altså kun inspiration til øget sundhed. Du er altid velkommen til at følge, kommentere og være med. For mig er det vigtigt at der er balance i tingene. Derfor lærer du i programmet, hvor meget usundt din krop kan klare uden det går ud over din vægt. For mig var det et vigtigt element. Jeg både elsker mad og er en værre sukkergris. Så det der med 0 sukker, sødestoffer, erstatningsprodukter har bare aldrig været mig. Og som overvægtig og se slanke mennesker spise et eller andet jeg ikke måtte, fik mig til at tænke "der må simpelthen være en vej...også for mig". Og det var der. Og det er der også for dig. Der skal være plads til at kunne skeje ud og nyde livet...også den søde side. Men det skulle også være muligt at kontrollere det, så vægten forbliver lav. Tager du tiden til at sætte dig grundig ind i programmet så ligger det på din rygrad indenfor 3 uger. Og så ligger det der permanent.

Lær hvordan du kan spise alt uden vægtøgning

Hvordan foregår Online Slank?

Programmet er online så du kan starte med det samme og følge det, når som helst på døgnet der passer dig bedst. Du kan se det fra din computer, telefon eller en tablet. Uanset om du er ude eller hjemme. Bare du har en internetforbindelse. Du får adgangen straks efter betaling og du kan se og gense det lige så mange gange du har lyst og din adgang udløber aldrig. 

 

I kurset får du en videointro til kurset + 8 online videoer med mini e-bøger der supplerer videoerne. Her lærer du alt til at nå i mål, kunne styre dit vægttab meget nøjagtig og lærer, hvordan dit vægttab kan holde langt ud i fremtiden.

 

Kurset kan fås med og uden personlig coaching.

Det siger andre kunder om Online Slank

Leni:

 

Kenneth:

 

Jytte:

 

Heidi:

 

Mette:

 

Det er det mest kompetente jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet diætister, men ALDRIG mødt nogen som virkelige "fangede" at der måske var flere ting i spil. Heidi har så stor viden om råvarerne, kroppens funktion og det som sker med vores krop, at jeg er dybt imponeret. Kompetent indlevende og professionel på en dejlige menneskelige facon. Programmet kommer hele vejen rundt. Heidi har total styr på det til glæde for os andre. Respekt!!!

 

Er total høj over hvor meget der er sket siden jeg startede. 102 kg til 80 kg på ca. 4 mdr. Piller mod sukkersyge lagt på hylden efter 14 dage på lægens anbefaling. Det her er anbefalesværdigt!

 

Så har jeg nået mit mål :-) Jeg har tabt 15.6 kg. Det er skønt og jeg bruger nu str. 40 i bukser og ikke str. 44 :-) 

 

Der er gået 21 dage og jeg har tabt 7 kg. Tak for dig, altid.

 

Jeg har tabt 5 kg. jeg har kæmpet med et helt år!!!(uden at være sulten). Det er helt fantastisk og jeg er så glad.

 

 

 

Få dine penge tilbage hvis det ikke er noget for dig

Straks efter betaling får du adgang til hele programmet. Følger du det, kan det ændre resten af dit liv. Men vi er alle sammen forskellige. Det er testet på en bred gruppe af mennesker, men vi er trods alt forskellige. Mit ønsker er ikke, at du skal ofre en masse penge og så af en eller anden grund taler det ikke til dig. Derfor har du mulighed for, at se materialet igennem de første 2 dage og er det ikke for dig, skriver du bare til mig. Så returnerer jeg det fulde beløb. 

+

 

Online slank + 3 mdr personlig vejledning via tlf.

 

kr. 3495

 

 

 

Online slank

Kør selv

 

kr. 1495

 

 

Slankepakker 

Vælg kør-selv eller med personlig vejledning 

Ratebetaling er muligt

Kør-selv: Betal 499 kr. i dag, 498 kr. den førstkommende 1. og 498 kr. den næstkommende 1.

Med vejledning: Betal 1.165 kr. i dag, 1.165 kr. den førstkommende første og 1.165 kr. den næstkommende 1. i måneden.  

I tvivl om Programmet er noget for dig? 

Prøv det gratis i 2 dage. Ingen kreditkort oplysninger eller forudbetaling nødvendig. Du får ubegrænset adgang til hele programmet i de 2 dage. Klik på linket herunder, så får du øjeblikkelig adgang: 

Nyhed:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf/sms 40872285 eller via e-mail: coach@heidilarsen.dk. 

Du booker bare en tid via online booking og så ringer jeg dig op. Her er min anbefaling at køre de første 8 dage og så kan vi tale sammen herefter. Jeg tilbyder også samtaler i nogle weekender. Det er pt. ikke muligt, men er det dit ønske, så send venligst en sms på 40872285, så skriver jeg hvilke tider der er mulige. Herefter taler vi fra gang til gang om, hvornår næste samtale skal være. Målet med de 8 samtaler inklusiv programmet er, at få dig derhen, hvor du mærker og ser en forskel og kan tabe dig på en simpel og rar måde der både matcher dig/familieliv/arbejde.