top of page

Personlig coaching: vægttab  

Dag 1: Vi starter med en telefonsamtale, så jeg kan høre hvilke udfordringer du kæmper med.

1. uge: modtager du en kostplan og kostdagbog, der matcher dine udfordringer. Planen kan være med eller uden træningsvejledning. Du kan sagtens komme ned i vægt uden træning. Det er et spørgsmål om hastighed.

 

2. uge: følger vi op på dit vægttab, kigger din kostdagbog igennem og laver evt. tilretninger i din plan. 

 

3. uge: følger vi op på dit vægttab, kigger din kostdagbog igennem og laver evt. tilretninger i din plan. 

Hele forløbet: 1.800 kr.

 

Ekstra opfølgning: 450 kr. pr. gang.

Er det noget for mig?

Vi er alle sammen forskellige og det er selvfølgelig noget jeg tager højde for i forløbet. Måske er du nået dertil hvor du bare har fået NOK af de ekstra kilo og vil gøre hvad-som-helst der skal til. Det kan også være du bare vil ud af overvægt, men egentlig ikke har det godt med så store forandringer. Det er selvfølgelig 2 vidt forskellige forløb. Uanset hvilken skøn personlighed du har,  handler det her forløb om at få dig bedst mulig i mål. Det er derfor vi starter med en personlig samtale. Her kan jeg hurtig høre, hvor vi skal sætte ind for at du hurtig kan få den forandring du ønsker. Måske mangler du motivation eller overskud, måske har du en lang række af vægttabsforsøg hvor du falder i. Vi kommer hele vejen rundt så du skal nok komme i mål.

Sådan booker du tid: Send mig en sms på 40872285 så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Personlig coaching: lavt stofskifte  

Kæmper du med symptomer selvom du burde være korrekt medicineret? Livskvaliteten kan rent ud sagt være umenneskelig fordi lægevidenskaben ikke er bedre i Danmark. Jeg ved hvordan det føles og jeg ved også, at du kan få dit liv tilbage. Rigtig ofte giver lægerne bare medicin for side sygdomme så som gigt, muskelsmerter & ledsmerter, blodtryk mm selvom du faktisk ikke fejler "andet" end en stofskiftesygdom. Og alt det medicin giver andre bivirkninger og skaber nye problemer for dig. Som du sikkert er blevet bedt om at leve med eller har fået skudt i skoene at det må være psykisk. Jeg kan nok ikke gøre dig 100 % rask, da skaden på din skjoldbruskkirtel er skadet, men du kan få dit liv så meget tilbage, at du ikke mærker noget til det måske 95-99% af tiden. Og ligger din livskvalitet på 20%, så vil det være som at få et nyt liv. Der vil være afsavn men det vil være det værd. Alternativet er nemlig, at du får det endnu værre end du har det i dag. Flere og flere "nye" sygdomme og det er simpelthen fordi din krop er ved at nedbryde sig selv helt.

Når du får det godt igen, vil du kun lejelighedsvis opleve symptomer, du vil tabe de evt. ekstra kilo og din hjerne vil føles klarere. 

Jeg er ikke læge! Men ind og ud af hospitaler. Var det ikke det ene, så var det det andet. Total sygdomsmagnet og det undrede mig, hvorfor JEG var så uheldig at rage alt til mig altid. Som årene gik, blev det bare værre og værre. Til sidst kunne jeg dårlig spise noget uden at blive syg. Det lod til jeg var blevet allergisk overfor næsten al mad. Jeg har altid tænkt, der må være 1 ting som er årsag til al det her rod, så jeg har har brugt det mest af mit liv til at finde ud af årsagen. Det har givet mig en helt unik viden. For mig toppede det, da jeg udviklede en (heldigvis godartet) tumor i hjernen. Så fik jeg NOK! Herfra gik jeg virkelig i dybden med især forskningsartikler fra USA, hvor de på mange områder er meget længere fremme end i Danmark. Herefter udarbejdede jeg min egen kostplan, for kosten er afgørende for, hvordan vi har det. På daværende tidspunkt havde jeg så mange smerter i lænden at jeg hverken var i stand til at rejse mig fra sengen når jeg vågnede eller kunne tage mine egne strømper på. Der gik et kvarter fra jeg var kommet op, til jeg kunne bøje ryggen. Jeg havde småfeber mindst halvdelen af en måned og sådan havde jeg haft det i 9 år. 2 dage efter jeg startede på min egen kostplan, som var ren forsøgsmæssig (og dem har jeg haft MANGE af), vågnede jeg fuldstændig symptomfri. Min mave var ikke oppustet, ingen feber, ingen smerter nogen som helst steder. Jeg kunne springe ud af sengen og jeg havde det vidunderligt! Derfra har mit liv været forandret.

Jeg har stadig stor respekt for lægevidenskaben, selvom det har krævet mange mange års studier for mit eget vedkommende. Der er bare rigtig mange huller og de skal nok blive fyldt ud med tiden. Jeg havde bare ikke tiden, lysten eller tålmodigheden til at vente. 

Forløb ca 1 md: Først modtager du et spørgeskema omkring dine symptomer. Herefter kigger på hvor dit stofskifte ligger udfra din læges blodprøver, og ser om det er justeret optimalt. Du er nemlig ikke nødvendigvis korrekt medicineret selvom du ligger inden for normalområdet. Skal du justeres op eller ned gør vi det i samråd med din læge, så han/hun kan tage blodprøver så tallene kommer til at ligge optimalt. Herefter tager vi fat i din kost, som er et lige så vigtigt led i din livskvalitet som at dine blodprøver ligger optimalt. Efter 1 uge til 14 dage følger vi op på din symptomliste og ser hvor mange vi har fået fjernet. Optimerer og følger op igen efter en måned.

 

Hele forløbet: 750 kr.

 

Ekstra opfølgning: 250 kr. pr. gang.

Sådan booker du tid: Send mig en sms på 40872285 så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

bottom of page