Super lækker efterårssalat. Tak Jamie Oliver, for opskriften på denne delikate salat.

Opdateret: 10. mar. 2019Ingredienser

1 fennikel

4 æg

salt & peber

Olivenolie

Mix salat

16 skiver bresola

Revet parmesan

Saften af 1/2 citron

1 tsk. trøffelolie - kan undlades men gør virkelig salaten lækker.

Se evt. Jamies video for instruktion:0 visninger

Vil du også have svar på dine spørgsmål om vægttab og sundhed, så skriv dig på listen. Det koster kun din email adresse. 

Jeg forebeholder mig retten til ikke at svare på alt, men bestræber mig på at svare på alle seriøse spørgsmål. Du får en mail, hver gang der ligger nye Q&A's klar, så du samtidig får fordelene af, at få gavn af andres spørgsmål. Din mail bliver ikke videregivet og jeg sender ingen 3. partsreklamer. Jeg tillader mig dog at sende nyheder eller tilbud  om mit eget program engang i mellem. Du kan nå som helst melde dig fra listen igen.

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016