Skønne slanke pandekagerDe her pandekager er fyldt med fibre og kan holde dig mæt længe. Smager super skønt og er en fantastisk start på en weekend.

1 æg

1 dl havregryn

1 dl fuldkornsmel eller glutenfrit mel

1 tsk bagepulver

1 tsk vanillepulver

1 tst kanel eller kardemomme

Evt. 1 tsk revet citronskal

1 spsk rapsolie

Mandelmælk eller skummetmælk indtil konsistensen er tyk men stadig lidt flydende. Steges på mellemhøj varme et par minutter på hver side eller til gyldenbrune. Serveres med frugt og evt. lidt ahornsirup. Kan også bruges som mellemmåltider til bare at spise uden tilbehør.

Velbekomme :)

Jeg hører gerne fra dig. Hvad kan gøre en forskel for dig så du kom i mål med vægttab? Skriv i kommentarfeltet herunder:

#pandekage #slank #vægttab #slankeopskrifter

0 visninger

Vil du også have svar på dine spørgsmål om vægttab og sundhed, så skriv dig på listen. Det koster kun din email adresse. 

Jeg forebeholder mig retten til ikke at svare på alt, men bestræber mig på at svare på alle seriøse spørgsmål. Du får en mail, hver gang der ligger nye Q&A's klar, så du samtidig får fordelene af, at få gavn af andres spørgsmål. Din mail bliver ikke videregivet og jeg sender ingen 3. partsreklamer. Jeg tillader mig dog at sende nyheder eller tilbud  om mit eget program engang i mellem. Du kan nå som helst melde dig fra listen igen.

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016