Hvad jeg spiser om morgenen

Opdateret: 10. mar. 2019


Nogen morgener... Det er helt afhængig af hvad jeg lige har lyst og tid til 🌸 En af de ting der er årsag til jeg holder min vægt nu i forhold til dengang den svingede op og ned er nye vaner og nye rutiner. At jeg har fundet sunde go-to vaner som bare kører på rygraden. Det tager ca 21 dagen at opbygge en ny vane men det er SÅ meget det værd. Så hvis du ændrer din morgenmad og gør den lidt sundere og det er det eneste du gør, så er du ikke nødvendigvis åleslank på 1 måned, men du har måske tabt væsentlige kilo på 3 måneder. Hvilket er langt bedre end at tage på og så har det stort set ikke krævet noget særligt af dig. Nogle gange glemmer vi at se langt, især hvis vi gerne vil tabe os. Det skal være nu og her og så går vi døde i processen fordi alt simpelthen bliver så begrænset. Og kort efter er du tilbage hvor du startede fordi vægttab var for surt. Hvad der virker for os alle er jo helt individuelt. Men her kan du se en af mine go-to morgenmåltider & måske kan det inspirere dig 🌸

Min go-to morgenmad


#sundmorgenmad #nyesundevaner #vægttab #vægttabsstrategi

14 visninger

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016