Slanketip

Opdateret: apr. 14


Hvis du vil reducere dit madindtag, kan du lave pandekager som mætter langt mere end de almindelige. Når du bliver hurtig mæt, så spiser du også mindre og får dermed automatisk sænket dit kalorieindtag. Ved at have sådan nogle tips i din dagligdag kan du tabe dig uden at føle sult eller ubehag. Og så gør det da ikke noget, at det her måltid ikke ligner skyggen af kur 🥳


Opskrift (2-4 personer):

1.5 dl havregryn

3 dl vand

1 tsk kanel eller kardemomme

Ovennævnte røres sammen og puttes i mikroovnen i 2 min. Lad det køle lidt. (Kan også laves på komfur under omrøring til det bliver tykkere)


Tilsæt 1 æg + 1/4 tsk salt og mix sammen. Steg på panden på lidt over middelvarmt blus.


Put 10 frosne jordbær i en mikroovnsegnet skål og varm i 2.5 minut. Mix med en stavblender når det er færdig. Så har du en lidt syrlig marmelade.


På en tør middelhøj varm pande, rist en mængde mandler tilsat lidt salt. Når de dufter er de færdige. Hvis du vil have karamelliserede mandler, kan du tilsætte lidt flydende honning under omrøring. Lad dem køle lidt og hak dem.


Velbekomme, så er der festmåltid 😋🥳0 visninger

Vil du også have svar på dine spørgsmål om vægttab og sundhed, så skriv dig på listen. Det koster kun din email adresse. 

Jeg forebeholder mig retten til ikke at svare på alt, men bestræber mig på at svare på alle seriøse spørgsmål. Du får en mail, hver gang der ligger nye Q&A's klar, så du samtidig får fordelene af, at få gavn af andres spørgsmål. Din mail bliver ikke videregivet og jeg sender ingen 3. partsreklamer. Jeg tillader mig dog at sende nyheder eller tilbud  om mit eget program engang i mellem. Du kan nå som helst melde dig fra listen igen.

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016