top of page

Detox: Butternut squash soup/butternut squash suppe


🇺🇸🇬🇧For recipe in english look down below 

Super mættende og sund suppe 😋 Rigtig god til at detoxe kroppen 👌🏼 Et godt go-to måltid, hvis du har fået for meget usundt. Det er rigtig godt til at fjerne sukkertrang, hvis du lige har “hængt for meget i skabene” 🤗

Ingredienser til 4 portioner: man kan godt spise 2 portioner, hvis det er hovedmåltid.

 • 1 spsk kokosolie


 • Olivenolie

 • 1 butternut squash

 • 2 forårsløg

 • 1 fed hvidløg

 • Ca 2 cm frisk ingefær

 • Ca 1 cm frisk gurgemeje (husk den smitter meget af).

 • 1 håndfuld friske korianderblade

 • Salt & peber

 • Vand

For mere cremet suppe: 

 • 1/2 dåse Kokosmælk 

Pynt: 

 • Frisk persille

Skær skrællen af butternut squashen, fjern kernerne med en ske & skær kødet i tern. Skræl ingefær & gurgemeje og hak i små stykker ligesom hvidløget. Svits i kokosolie på mellemhøj varme indtil der næsten ikke er mere kokosolie. Tilsæt forårsløg (skåret i mindre stykker) og et par dl kold vand. Tilsæt korianderblade og lad koge op under låg. Koges i ca 45 min eller til butternut squashen er blød. Tilsæt ekstra vand så der hele tiden er lidt væske.  

Blendes i foodprocessor eller blender. Varm 1/2 dåse kokosmælk (f.eks i en kaffekop og 30 sek i mikroovnen). Den varme kokosmælk hældes over suppen efter servering og giver en ekstra lækker cremet suppe og et smukt udseende. Pynt med persille 🤗  

Velbekomme & her er den også et hit for en 7 årig 😃 Elsker når sund mad får en thumbs up 👍🏼 af den lille gut 💙 Nu vil jeg putte min toblerone væk. Har ellers drømt om et stykke i flere uger...men når trangen nu ikke er der længere...👌🏼

🇺🇸🇬🇧

Very fulfilling & healthy detox soup 😋 A go-to meal if you had a little too much unhealthy or don’t feel well and need a re-boost. Extremely well suited for removing sugar addiction 🤗 Ingredients for 4 servings: you can eat 2 if it’s your main meal. 

 • 1 tbsp coconut oil 

Olive oil 

1 butternut squash

2 spring onions 

1 clove garlic 

2 cm fresh ginger root 

1 cm fresh turmeric (turns everything yello so don’t use your best tools or newly polished nails 😅)

1 hand full fresh coriander leaves

Salt & pepper 

Water

For a more creamy and delicious soup:

1/2 can of coconut milk 

Garnish


Fresh parsley 


Peel & cut the butternut squash (and remove seeds), garlic, ginger & turmeric. Cut the spring onions. Fry in coconut oil on middel high until almost all oil is gone. Add olive oil, coriander leaves. Let it boil under a lid for approx. 45 minutes or until the butternut squash is soft. Add extra water during the cooking time. It has to have some water in the bottom at all time. 

Blend in a food processor or blender for a soft soup. 

Heat up the coconut milk. For instance in a suitable container in the microwave for 30 seconds. Pour the hot coconut milk on the soup when served and garnish with fresh parsley and enjoy 👌🏼😋

Was a huge success for my 7 year old son. Love when the healthy food goes right in💙🤗 No I’ll go put my long craved chocolate back in the cabinet. Cravings gone 🍫🐾👋🏼

#detox #butternutsquashsuppe #slank #vægttab

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page