top of page

Hvordan du kommer af med ridebukselår og mavedeller


  • Enten knokler du med en masse øvelser uden der sker ikke en dyt eller også er du på jagt efter den bedste og hurtigste måde at få faste lækre lår. Der er kun 1 vej:

Vægttab

Og hvorfor så det? For der er jo masser af øvelser der netop skulle forvandle ridebukselår og appelsinhud til et par lækre lår. Hvis du allerede knokler derudaf med en masse øvelser, så har du sikkert oplevet, at der ikke rigtig sker det du ønsker. Årsagen giver sikkert god mening, når du læser den om lidt. Men du tænker måske ikke selv tanken.Når du træner, gør du musklen større

Når musklen inden under fedtet vokser, så bliver låret simpelthen bare større. Fedtet bliver ikke omdannet til muskler. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Smørret i køleskabet bliver heller ikke pludselig til en lækker bøf. Det har enten en fast form eller kan smelte.


Så hvis du vil have det væk, så skal du smelte det

Og der er kun 1 vej til at smelte og forbrænde fedtet og det er vægttab. Den absolut hurtigste vej til vægttab er via kosten. Og det er helt vildt, hvor stor forandring kroppen er i stand til på kort tid.


Så hvad gør de der populære øvelser lige godt for, hvis de overhovedet gør godt for noget? De hjælper din muskel med at bliver spændstig og fast. Og det skal der også til, for at låret ser lækkert ud. Men det har altså ingen synlig effekt før du smider fedtet uden om. Men kan man ikke træne sig til vægttab? Jo, men det tager edder...biiip..mig lang tid. Så hold lige på hat og briller, så får du regnestykket:


Du skal styrketræne i 41 timer for at tabe 1 kg. så det får du ikke meget ud af

Når du går i den forkerte regning
Når du går i den forkerte retning

Så hvis du træner 2 timer om ugen, har du tabt dig 1 kg på 5 måneder. Men bevares, du øger din forbrænding, når musklerne bliver større. MEN når du skruer op for forbrændingen, så skriger din krop også efter mere mad. Og ofte risikerer du faktisk at spise mere end du lige har forbrændt. Og så sidder du der et år senere med endnu større lår.
Det handler om at få den krop man har det bedst med
Det handler om at få den krop man har det bedst med

Jeg kører nogle super effektive slankehold, der kan gøre en kæmpe forskel for dig på kort tid. Det er ikke en klassisk "menu og træningsplan", men en uddannelse i din egen fremtid, hvor du, ved at anvende det, kan opnå varige resultater. Du kan læse mere her. Men hvis din intention ikke lige var at købe noget, så har jeg lige til at gå til - tips og råd, der ikke kræver en masse af dig, men som kan have kæmpe effekt på sigt. Helt gratis.


#afmedridebukselår #fladmave #slankelår

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page