top of page

Hvad jeg spiser om morgenen


Nogen morgener... Det er helt afhængig af hvad jeg lige har lyst og tid til 🌸 En af de ting der er årsag til jeg holder min vægt nu i forhold til dengang den svingede op og ned er nye vaner og nye rutiner. At jeg har fundet sunde go-to vaner som bare kører på rygraden. Det tager ca 21 dagen at opbygge en ny vane men det er SÅ meget det værd. Så hvis du ændrer din morgenmad og gør den lidt sundere og det er det eneste du gør, så er du ikke nødvendigvis åleslank på 1 måned, men du har måske tabt væsentlige kilo på 3 måneder. Hvilket er langt bedre end at tage på og så har det stort set ikke krævet noget særligt af dig. Nogle gange glemmer vi at se langt, især hvis vi gerne vil tabe os. Det skal være nu og her og så går vi døde i processen fordi alt simpelthen bliver så begrænset. Og kort efter er du tilbage hvor du startede fordi vægttab var for surt. Hvad der virker for os alle er jo helt individuelt. Men her kan du se en af mine go-to morgenmåltider & måske kan det inspirere dig 🌸

Min go-to morgenmad


#sundmorgenmad #nyesundevaner #vægttab #vægttabsstrategi

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page