top of page

Sådan får du succes med dine mål og drømme 💫Elsker planlægning for uden ville mine drømme og mål aldrig blive virkelighed. Det jeg har lært gennem tiden er, at den bedste og hurtigste vej til at nå dine drømme og mål - store som små - er ikke at vente til et særligt tidspunt. Det er at starte uanset omstændigheder, planlægge og korrigere undervejs. Jeg hører og ser så ofte, at de fleste enten ikke tør gå efter det de ønsker, håber på det rette tidspunkt dukker op eller venter på at lykken tilfalder dem (hvilket de inderst inde ved, aldrig sker). Det eneste den tanke gør, er at afholde dig fra at få og gå efter det liv du allermest vil have. Og i sidste ende har du levet et liv, du følte du måtte tage til takke med. Men det behøver ikke at være sådan. Dit liv er ikke mindre vigtig end andres og du har lige så meget ret til at leve det bedst mulige liv. Forskellen ligger i planlægning. Kig på din daglige to-do liste. Der bør være mindst 1 ting, der hiver dig hen mod de mål eller drømme du har. Er din to-do kun fyldt med ting der kan få din hverdag til at hænge sammen, så bliver dit liv ved det. Og det er ikke fordi du er mindre værd eller født under en uheldig stjerne eller fordi du havde en hård opvækst. Selvfølgelig, alt sætter spor, men det er ikke det, som afgør om du kan få succes med dine mål og drømme. Det er planlægning. Så gør klar til et fantastisk 2019! ✨⭐️ Skriv alt det ned, som du i en idéel verden ville opnå: Vægttab, karriere, personlig udvikling...hvad som helst. Find så ud af, hvordan det kan lade sig gøre og fuldfør lidt af den plan hver dag. Så er det ikke længere bare en drøm, men snart en aktualitet ✨ Så tag styringen, ingen giver den til dig, nogle vil helt sikkert prøve at tage den fra dig, men den er din. Der vil komme bump, men det vil være det hele værd. Det er dit liv og du er værdifuld. Så skab for dig selv, hvad du allermest ønsker 🎇🌠📝💜💝

#succes #mål #drømme

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page