top of page

Kan man tabe sig på pandekager?Det gjorde jeg...25 kg. Altså jeg levede ikke af pandekager, men det var morgenmad og mellemmåltider mindst 1 gang om ugen. Og sådan har det været de sidste 7 år. Dengang og i versionen i dag, er der brugt æblemos som fyld. Sukker og købesyltetøj havde helt sikkert ikke fået mig 25 kg ned. Hjemmelavet æblemos er super nem. Og æbler bliver søde efter de er kogt. Så sukker var ikke nødvendigt. Opskrift: Skrald et par æbler og skær i store stykker, put i en mikroovneegnet skål med lidt vand i bunden og så 4 min på fuld effekt. Hæld vandet fra og blend. Med en lille gut på knap 1 år, skulle det være nemt og helt små børn spiser gerne 8 måltider om dagen 😅 så med en ordentlig stak pandekager, så var det nemt at give ham en pandekage senere og tage en selv. Så når han spiste, så spiste jeg også. Og når jeg vidste, at jeg skulle spise lige om lidt igen, så spiste jeg også små måltider hver gang. Hemmeligheden ligger ikke i, at der er noget særligt ved pandekager, men fordi pandekager, hvis man laver dem selv er helt naturlige fødevarer. Det der gør det nærmest umuligt at komme ned i vægt, er alle de kemisk produceret fødevarer. De fleste af den slags er lavede med lang og dyb forskning bag, til at få dig afhængig af dem, til at spise mere og til at købe mere af det. Og din krop har svært ved at skille sig af med det, ophober affaldsstoffer og til sidst ender du med både at have for mange kg, føle dig energiforladt og ikke leve i så sund en krop som du måske kunne tænke dig. Så som de fleste andre der kæmper med vægten, så prøver man alt. Og det her med at spise helt almindelig mad...ved ikke helt om jeg selv troede på det 🤔 men det gav mening, at alt det som er proppet med tilsætnings- & smagsstoffer nok ikke er helt godt for os. Og så havde jeg hørt en sige, altså hvis vi har lyst til en banan, så spiser vi jo ikke 10 bananer. Så spiser vi 1 og føler os mætte. Det er noget andet med chips f.eks. Der kræver det viljestyrke ikke at spise hele posen. Det gik under teorien om, at vi spiser mindre, hvis vi spiser rigtig mad. Og mindre mad = færre kalorier. Det gav god mening. Så jeg prøvede teorien af, tabte 25 kg på 3.5 måned og har holdt dem af nu i 7 år. Ret imponerende og især når man tænker på, at jeg har medicinsk for lavt stofskifte og er en af dem, som ellers måtte kæmpe med overvægt. Det siger lidt om, hvad rigtig mad kan gøre for os 🍏🍉💪🏼 Og det er ikke bare vægten der er røget, men jeg kæmpede med så mange andre helbredsproblemer. Var det ikke det ene jeg blev indlagt for. Så var det det andet. Og har du set min YouTube-video, så ved du, hvad der fik mig til at sige “NU ER DET NOK!!!”. Det er lige til at gå til, men hvis du ønsker alle mine fif og råd, tips tid maden, mængde, opskrifter, hvordan du finder en sund balance så intet er forbudt og hvordan du kan skrue op og ned for vægttabet så findes alt i mit online program. Så behøver du ikke stå med ubesvaret spørgsmål undervejs og du får en metode der både er sund og holdbar i længden. Og udover kosten får du også metoder der kan hjælpe dig af med trøste- og overspisning, styrke dit selvværd. Der er også et afsnit om årsager, du måske ikke var bekendt med, kan have hindret dig i at komme ned i vægt og hvordan du får banet dem af vejen. Det er velegnet for alle og der er er kun positive erfaringer ved kroniske sygdomme & overgangsalder. Jeg coacher også nogle aftener og weekender, hvis du hellere ønsker personlig kontakt. Og du er hjertelig velkommen 🌸 

#vægttab #slank

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page