top of page

Er måltidserstatning en god måde at tabe sig på?Det er i hvertfald nemt! Men hvor godt er det lige for dig? Når du erstatter din kost med flydende kost, for at tage drikkevarianterne først, sætter du din forbrændingsmotor ned. Det er derfor flydende kost er godt når vi er syge. Det kræver ikke så meget for kroppen, så den kan bruge kræfter på at helbrede os. Men når vi drikker måltider for at tabe os, så bruger kroppen ikke de ekstra ressourcer på at bryde fedtet ned. Den går simpelthen bare på lavere blus. For det er det kroppen tror den skal. Jo mere du spiser, jo mere sætter kroppen tempoet op for din forbrændingsmaskine og jo mindre du spiser, jo langsommere kører dit stofskifte. Og her mener jeg altså ikke at spise en masse på en gang. For så kan din krop få svært ved at følge med. Men en masse små måltider og ofte. Det hiver din forbrænding op. Så når du tager et flydende måltid vil din krop, vil din krop være super hurtig til at forbrænde det. Det betyder at du hurtigere vil være sulten igen. Og tager du et til sker der det samme og din krop vil begynde at gå lidt i dvale. Alt skal trænes. Også din forbrændingsmotor. Men det gør du så ikke, så din krop bliver sløvere. Så når du endelig starter på almindelige måltider, så vil kroppen ikke være i stand til at forbrænde så godt som før og du vil nemmere tage på. Og måske tage på af selv små måltider. Lidt det samme sker med en måltidsbar. Der er ikke meget mængde i, så din krop vil hurtig have forbrændt den. Du vil hurtig opleve sult igen. Hurtigere, end hvis du havde spist et måltid. Den anden del af det, er at de fleste måltidserstatninger er fyldt med tilsætningsstoffer. Det sætter din krop på overarbejde med at få udskilt alle de affaldsstoffer som bestemt ikke gavner dig. En lidt uheldig kombination. Du spiser færre kalorier for at tabe dig og samtidig sætter du kroppen på overarbejde for at passe på dine organer. Har du været på kur via måltidserstatninger, så kender du helt sikkert til den træthed og utilpashed der pludselig rammer dig. Nu kender du årsagen. Har man travlt, kan det være en god måde lige at få et hurtig måltid. Alt med måde. Det kan kroppen godt klare. Men der er intet der slår et rigtig måltid. Sund mad uden tilsætningsstoffer. Det fylder din krop med alt det vigtige for at holde dig sund. Det holder din forbrænding ved lige så du ikke yo-yo’er hen over året, det sætter ikke din krop på overarbejde og spiser du rigtig, så ryger vægten hurtig helt uden du skal kæmpe med viljestyrken. Måltidet på billedet indeholder samme mængde kalorier som der er i en måltidserstatning. Det rigtige måltid holder mig bare mæt i længere tid. Og jo længere tid jeg holder mig mæt desto færre kalorier har jeg trang til i løbet af dagen. Sådan holder jeg mig slank. Det kræver ingen viljestyrke, tog mig 10 min at lave, smager skønt & er en fryd for øjet (mit i hvertfald 🥰). Vil du vide i detaljer hvordan jeg gør, kan jeg kun anbefale mit online slank ❤️ 
support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page