top of page

hurtigt vægttab! sådan gør du


De fleste mennesker kæmper med at holde ved et vægttab. Dels fordi resultatet af indsatsen ikke viser sig som ønsket og fordi metoden ofte er forkert. Så derfor har jeg samlet 7 steps der vil give dig hurtigt vægttab. 7 steps som FAKTISK vil give dig vægttab. Fordi rigtig mange opnår lige lidt resultater den første uge på whatever kur/metode de følger og herefter sker der ikke en dyt.


Og her bryder jeg fuldstændig den møgirriterende myte med, at du ikke må tabe dig mere end 1 kg. om ugen. Det har nemlig ikke noget hold i virkeligheden. Men det fungerer fantastisk godt for fake kure, der så kan få dig til at holde ved kuren i evigheder uden du egentlig oplever nogen forandring. I virkeligheden håber de nok på, at de små vægtudsving du har naturligt, vil få dig til at tro at det virker. Problemet er bare, at når din vægt så går lidt op, så slår du dig selv i hovedet og tager det personligt at vægten ikke er faldet.


Du kan tabe mere end 7 kg på en måned. Men det kræver en indsats. Det er hårdt arbejde og det kræver at du er struktureret. Men det er arbejde der virker og er super effektivt. Og jeg har lagt det ud for dig på en sådan måde, at du selv kan skalere det, så du kan skalere din indsats efter, hvad du har lyst til og så du kender dit resultat på forhånd. Jo mere du vejer (for meget), jo hurtigere vil det faktisk kunne gå og jo flere kg. vil du være i stand til at tabe.


Og lige for at følge op på det med at tabe sig hurtigt. I planen du får her, kan du i princippet leve af marsbarer og tabe dig 7 eller flere kg. på en måned. Det er et muligt, men selvfølgelig ikke sundt vægttab. Det vil helt sikkert heller ikke være særlig rart. Hvis du holder dig til sund, fornuftig mad, så er du "good to go".


Se videoen for de 7 steps. Jeg har ligeledes lavet en pdf til dig du kan hente, så du kan have de 7 steps omkring dig. Heri er der også et ugeskema til din planlægning, som du kan genbruge uge efter uge. Du hører om det hele i videoen :)


Jeg er altid interesseret i at høre din mening. Var det brugbart? Skriv dit svar i kommentarfeltet i bunden af siden.


 

FÅ PRINTBAR UDGAVE AF DE 7 STEPS + UGEPLANLÆGNINGSSKEMA DU KAN BRUGE UGE EFTER UGE

GRATIS!


support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page