top of page

Hvorfor du ikke taber dig selvom du træner

Jeg hører spørgsmålet igen og igen "hvorfor taber jeg mig ikke, når jeg træner og spiser nogenlunde fornuftigt?". For det er super frustrerende, når man gør en god indsats og der så ikke ses resultater. Så her forklarer jeg, hvorfor det sker og hvad du skal gøre ved det, så du kan opnå de resultater du ønsker.


Jeg er altid interesseret i at høre din mening. Var videoen brugbar? Noget der mangler mere uddybning eller andet? Skriv dit svar i kommentarfeltet i bunden af siden.
support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page