top of page

Kage med god samvittighed 😋

Denne her gulerodskage er simpelthen så lækker og det gode er, at man bliver mæt super hurtigt og slipper for at spise for meget. Den er uden raffineret sukker, uden gluten og uden kunstig noget som helst. Den fremmer stofskiftet pga kanel, mindsker inflammation pga honning og ingefær, kan mindske muskesmerte og ømhed pga ingefær og har gode vitaminer fra gulerod 🥕🧁


Der er da ikke noget bedre end at give sig selv det bedste fra begge verdener...det smager forbudt men gør så meget godt 😋🤗


Velbekomme 🥕🥮🧁


Start med at tænde ovnen på 175 grader. (Jeg brugte varmluft).


Opskrift:

- 150g glutenfri havregryn (alm kan også bruges, hvis ikke du har noget imod gluten)

- 150g rismel

- 1 ½ tsk bagepulver

- ½ tsk natron

- 2 ½ tsk kanel

- ¾ tsk muskatnød

- ½ tsk ingefær

- ¼ tsk salt

- 1 spsk (7g) kokosolie (smeltet)

- 2 æg

- 2 tsk vanillepulver

- 180g græsk yoghurt/yoghurt naturel (jeg brugte kokosyoghurt, men du kan bruge det du helst vil. Også laktosefri)

- 7 spsk honning

- 120ml mælk (brug det du foretrækker. Alm mælk, mandelmælk, laktosefri,...)

- 180g frisk revet gulerødder

Jeg har pt ikke nogen røremaskine. Normalt pisker jeg æg først, men her puttede jeg bare ingredienserne i fra toppen og rørte undervejs med en spiseske 😅 Men den blev helt perfekt 🥳👌🏼 Og hvis man er ligesom mig, der lige skal smage på dejen inden den er bagt🙈...Uh den her er god 😋 (note til mig selv: spis aftensmad inden du bager kage, så kommer der mere i formen).


Bages i midten eller lige under midten i ovnen i 25 min. Jeg smurte et ovnfast fad med lidt rapsolie inden jeg hældte dejen i. Plejer du at gøre det anderledes, fungerer det sikkert også 😊


Hvis du gerne vil have glasur på toppen og fortsætte den gode stil, så kan du mikse lidt yoghurt med ahorn sirup og vanillepulver. Jeg brugte kokosyoghurt. En kraftigere variant havde gjort det endnu mere lækkert, men kagen fungerer også rigtig fint uden 🥮


Mere info? Klik her.

support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page