top of page

Kom igennem julen uden ekstra kg

En af de største ulemper ved julen, er alle de kilo man kan risikere at stå med. Vi er vant til at spise en masse bestemt, bage småkager, tage til flere arrangementer og maden er ikke ligefrem den mest sunde. Og ærligt, det vil være lidt tamt, hvis vi skulle forbyde os selv at tage del i det. Så derfor har jeg lavet denne her video til dig, så du både kan nyde godt af alle lækkerierne og undgå at stå med ekstra kg. efter jul. Eller i hvertfald reducere det.


Hvis du kan lide videoen og du kan se det vil gavne dig eller har input til den, så efterlad gerne en kommentar i bunden af siden, så jeg kan se om det jeg laver, er noget du får gavn af.

Julekonkurrence:

Hvis du vil deltage i konkurrencen om 1 times gratis vægttabscoaching i Januar 2021, så skriv svaret i kommentarfeltet herunder. Tilmeld dig Golden Key Insider, hvor du i øvrigt kan få en masse information om at få succes med dit vægttab og den første mail du får, der skriver du konkurrence svaret. Har du både svaret rigtigt i kommentarfeltet herunder + i mailen til mig, så deltager du i lodtrækningen om 1 times gratis vægttabscoaching. Vinderen får direkte besked den 2. januar.


Hvis du ikke er interesseret i information omkring vægttab kan du også bare deltage herunder for ærens skyld og få titlen som den kvikkeste julenisse anno 2020. Så skal du blot skrive svaret i kommentarfeltet herunder. Eller prøve den nye funktion, at indtale svaret.support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

slank på 21 dage

SÅ ER DER ÅBENT FOR tilmelding til

Body%20Measurements_edited.png

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

bottom of page