Sådan starter du en ny sund livsstil

Lækker & skræddersyet sund livsstil


Hvad skal der egentlig til for at starte en ny sund livsstil? Og er det virkelig så besværligt som det bliver gjort til? Det synes jeg ikke. Så derfor får du min metode, der er lige til at gå til UDEN at du skal spise efter en bestemt plan eller noget du ikke kan lide. Med min metode bruger du lidt arbejde på det i starten, men så har du til gengæld også en skræddersyet plan til dig selv som helt naturligt vil videreudvikle sig med årene og er evigt holdbar. Og en ekstra bonus: den kan passe til både dig og familien.


Hvis du kan lide videoen og du kan se det vil gavne dig eller har input til den eller emnet, så skriv gerne en kommentar i bunden af siden, så jeg kan se om det jeg laver, er noget du får gavn af.support min youtube kanal og det indhold jeg leverer, ved at klikke på youtube ikonet herunder:

7 steps til hurtigt vægttab

FORLØB der går bagom vægttab

Seneste blogs:

Tilføj en Kommentar

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016