Jeg vil også være slank

Hvordan bliver jeg det?

Vi ved alle at vi bør spise fornuftigt og motionere, men hvordan kommer man sådan rigtig i gang? Motivationen til det, kan være næsten ugidelig. For når du først er startet, så føler du også en forpligtelse overfor dig selv. For hvad hvis det ikke lykkes for dig? Ikke endnu et nederlag. Det er simpelthen for surt. Men hvem kan give garantier? hvad virker? hvad er sådan virklige effektivt? Hvordan får du hurtige resultater? Altså, du har vel nærmest prøvet alt, så er der snart noget tilbage? Er det overhovedet muligt for dig at få de der lækre lår, flad mave eller er din krop ikke egnet til det? Nogle gange kan det måske føles sådan. Hvis bare du kunne få at vide hvad du skulle spise. Hvis bare det var nemt at holde ved - men ofte er det møg besværligt. Hvis bare du kunne holde motivationen i stedet for at falde i. Hvis bare din krop gad at makke ret og tabe de kilo. Det kan virke så uoverskueligt. Og når man så starter, så hænger man alligevel i skabene efter nogle dage. Og så får du rigtig dårlig samvigttighed overfor dig selv. 

Power transformation

Hvordan kommer du egentlig ind på det her spor, hvor du kan begynde at tabe dig og samtidig junglere med alle de bolde du har i luften. Børn, arbejde, hverdag og så alle de arrangementer som kan være super ødelæggende, hvis du er på kur. Man skal ligesom været gearet op til at starte. Der skal være overskud i hverdagen og helst et stykke tid til sociale weekendarrangementer, så du ikke ødelægger noget. Så det er altså også lige det med at finde den rette timing. Men findes den? Du skal ud af den tankegang og placere din egen lykke højest. Det er ikke noget der skal overstås eller mingeleres ind. Det er vigtigt, fordi det er dit liv. 

 

Jeg har også været der. Man kigger i spejlet og tænker “nu burde jeg også få gjort noget”. Men det er altid tid, overskud og den rette følelsesmæssige stemning der skal til. I mellemtiden stiger både vægt og den dårlige samvittighed.  

 

Alle de ting der skal være i orden før du kan komme i gang…det gør intet andet for dig, end trækker tiden. En tid du i stedet kunne bruge på at få de kilo ned og væk. Du vågner ikke pludselig op en dag, hvor du ikke støder på udfordringer i din hverdag, pludselig kan afsætte uger eller måneder til at komme ned i vægt. Der kommer ikke mere end 24 timer i døgnet. Hvis du har en drøm om at blive slank, så følg den drøm. Ikke i morgen, men lige nu - i dag. 

 

Prioriter dig selv

Og hvorfor siger jeg det? Fordi jeg ved, hvor meget mere livsglæde det vil give dig. Du kan ikke hygge dig med noget usundt uden at få dårlig samvittighed. Du kan ikke se dig i spejlet uden at tænke negative tanker om dig selv. Du kan ikke tage pænt tøj på uden at tænke, hvis bare…mens du trækker maven ind. Det påvirker dig på alle måder og måske også overfor din partner eller socialt. Du har kun et liv og det er SÅ vigtigt at du sørger for det bliver godt. Måske er du allerede i gang, men der sker bare ikke noget eller ikke nok. Her kan jeg også hjælpe dig. Jeg ved hvad det betyder at kunne se sig selv i spejlet og blive glad for det man kigger på, fremfor at være ked af sin krop. Det handler hverken om at være selvoptaget af sit eget udseende eller at gå efter en bestemt kropstype. Det handler om at du opnår den figur, du inde i hovedet synes er den rette for dig. For DET vil gøre dig glad. Det vil løfte dit liv. Det vil fjerne dårlige samvittighed, give dig mere selvtillid, løfte dig, vække en indre gnist og helt generelt give dig en helt ny frihed. Du har kun ét liv. Så brug ikke din tid på at være ked af din krop. Det er spild af godt liv og noget du en dag vil fortryde. Sørg for du har det godt. Gå efter det, som gør dig gladest. Ikke i morgen, men i dag. Lige nu. Og ikke denne her “uhm..en flødebolle lige nu…nu har jeg det godt”. Nej, det er kun godt for dig i 5 min. Og du bliver 10 gange så ked af det efterfølgende. Du skal gøre det, som også gør dig glad efter en time, glad i morgen og fremover. Handlinger hvor du føler dig stolt af dig selv. Handlinger der gør dig stolt, når du taler om dem. 

Vær' stolt

Du er din egen største forhindring. Og hvorfor? Fordi du sætter andres behov før dine egen. Fordi du ikke føler dig nok værd. Fordi du er bange for at fejle. Og ved du hvad, kære dig? Du gør dig selv en bjørnetjeneste. Jo længere tid du venter, jo mere af dit liv går du glip af. Du ER værdifuld, du ER skøn og du HAR fortjent det bedste liv. Du har fortjent at blomstre, være lykkelige dybt inden i og du har fortjent at leve dit liv i en krop der gør dig glad. Det er omstændigheder du kan styre. Ja ja, du ved måske ikke helt hvordan, men der er en løsning. Også til dig. Måske er du lidt mere besværlig end alle andre. So what! Vi tager den tid det skal tage.

 

Jeg har prøvet så meget

Jeg ved du kan have været igennem mange mislykkede slankforsøg. Jeg ved du har en hverdag fyldt med udfordringer. Jeg ved du kan have ting at bokse med inden i. Jeg ved det kan være møg svært at gennemføre. Jeg ved du ikke altid har overskud til, at alt skal være perfekt. Men jeg ved også, at du har inden i dig at sige “Det her, er første dag i mit nye liv. NU vil jeg være slank”.

 

Beslut, at dette er

første dag i dit nye liv

Vil du falde i? Helt sikkert. Men jeg skal nok samle dig op. Vi skal på “en rejse”, hvor du lærer at navigere igennem faldgrupper. En rejse der får den gladeste, sundest og mest energifyldte udgave af dig frem. For når du er nået dertil, er der ingen grænse for, hvad dit liv SÅ byder på. Vi tager den hele vejen fra følelser til madplaner. Hver uge bliver du udstyret med teknikker, der hjælper dig frem mod dit mål, nemme madplaner familien også sagtens kan være med på (sund, god, lækker, NEM, dejlig mad), motion tilpasset det niveau du er på - og dyrker du ingenting, så er det derfra vi tager den, ugentlig motivation, ugentlige teknikker der løfter dig mentalt, så du bliver endnu mere styrket til at holde ved. Og så bliver du simpelthen mester til at navigere i kosten, så du efterfølgende har kontrol over vægten, uden at det kræver særlig meget af dig. Jeg har holdt min vægt i snart 7 år og det kan du også. Hele kurset foregår online, så det betyder, at du kan følge det, når som helst på døgnet der passer dig bedst. Materialet består enten af videoer, lydfiler eller tekster som du kan tilgå 24/7 fra din mobil, pc eller tablet. Når der ligger nyt matriale til dig, får du en mail og så kan du bare logge ind på din private side. Hver uge får du noget nyt at arbejde med og vi bygger mere og mere på, indtil du simpelthen stråler så meget indefra og ud, har fået flad mave og smækre lår. Og ja, så skal vi også have det sjovt og nyde tiden, hvor vægten går nedad. 

 

 

 

 

 

Der er ingen binding og alle kan være med. Første uge, hvis ikke du føler du har fået noget ud af det og har tabt, hvad du synes er tilfredsstillende, så refunderer jeg beløbet. Efter hver uge bliver du udstyrret med et diplom, som viser din fremgang, samt hvad du har lært. Det er rart at have for lige at blive mindet om “nå ja, den øvelse, den havde jeg meget gavn af”. Og så er det også bare rigtig dejligt at kunne sige “wau, det er min 3. uge, hvor jeg har gjort noget virkelig virkelig godt for mig selv”.  

 

Så hvis du vil føle hvordan det er at komme ned i vægt, finde den bedste, gladeste, sundeste og mest energifyldte udgave af dig selv, så klik på knappen og tilmeld dig. Ikke i morgen, for så kommer der lige noget ind fra højre og så får du måske ikke gjort det. Men lige nu, fordi dit liv og din lykke er vigtigt.  

 

Det her er så meget mere end et slankeprogram. Power Transformation transformerer dig indefra og ud og giver dig viden, viljen, styrken og vejen til den krop, der hiver dit liv op på et nyt niveau. 

Deltagelse: 69 kr. pr uge

Det koster normalt 1495 kr. for et kursus. Så du får altså virklige værdi for dine penge her. Så det er bare om at slå til. Jeg ved ikke hvor længe jeg kører det og hvor ofte. Du finder helt sikkert ikke et sted, hvor du kommer så meget i dybden og slet ikke til den pris.  

Hvad får du?

Hver uge modtager du en ny nem madplan, og en +/- liste af fødevarer, så du selv kan tilføje eller ændre på kostplanen, hvis du skulle få lyst til det. Det bliver nemt og lækkert, men samtidig tager jeg højde for at du også har en hverdag, der skal passes.

Du får din egen online adgang, hvor du 24/7 kan se og gense det materiale du har modtaget og lige så mange gange du har lyst. Du kan logge ind via din mobil, pc eller tablet når som helst på døgnet.

Hver uge modtager du løbende nyt materiale. Og du få en mail, hver gang der ligger nyt materiale til dig. Det kan være video, lydfiler eller tekster. Er du ikke klar, når det ny materiale er ankommet, så ser du det bare, når du har tid. Dejlig nemt. Alt materiale har det formål at styrke dig til at lykkes med dit vægttabsmål. Det kan være motivation, hvordan du kommer ud af trøstespisning, hvordan du kommer uden om "falde-i fælden", hvad du gør på ferier så du ikke ødelægger det du har opbygget, men måske kan komme slankere hjem uden at det er surt. Hvordan du får overskud til at holde ved i en travl hverdag, hvordan du kommer ud af sukkerfælden. Simpelthen alt om hvordan du gennemfører dit vægttab og nemt får styret uden om de kendte faldgrupper. Alt det samtidig med at vi får fjernet myter og giver dig værktøjer til et endnu stærkere dig. Formålet er, at give dig viden og teknikker så du kan holde den figur du får - også på den lange bane. 

 

Hver uge bygger vi ny viden på og du kan fortsætte lige indtil du tænker "wau, det er sådan her jeg ønsker at se ud". Eller til andre kommenterer dit vægttab, og det går op for dig, at du faktisk har tabt mere end du lige troede. Jeg opdagede det ikke før min daværende mand tog billeder af mig. "WOW, er det mig???...ta' lige nogle flere :D". Troede jo ikke jeg kunne holde vægten igen, men det kunne jeg. Og det kan du også. Og ved at køre forløbet på ugebasis får du støtte hele vejen igennem, fremfor et forløb, der kører en fastsat periode. Og der er ingen binding. Det handler ikke om at skovle penge ind, men at skabe et forløb, der virkelig giver værdi og hvor alle kan være med. For alle har fortjent et liv, hvor de føler sig værdifulde. Man kan ikke ændre ydre omstændigheder, men vi kan ændre på, hvordan vi har det inden i. Og en vægt der er anderledes end sådan som vi føler den bør være, kan virkelig forhindre den indre livsglæde, som vi alle har fortjent at have. 

Sådan ser din adgangsside ud ->

For hver uge du deltager, modtager du et diplom med dit slankeresultat og med de emner vi har gennemgået. Diplomet kan du printe ud og efterhånden kan du se, hvor langt du har rykket dig. Det gør dig også i stand til at hjælpe andre. Ved at fejre dine succeer undervejs skaber vi et endnu stærkere fundament for et permanent vægttab og en helt ny lykkefølelse hos dig. 

Hvad er det egentlig for en metode?

KPL-metoden. Kost, psyke & livsglæde. Opfundet af Heidi Larsen, mig. Det er alt det bedste fra psykologiske metoder til nyeste forskning omkring ernæring og dens betydning for vores sind. Jeg har en brændende passion for emnet og for at kunne gøre en forskel for dig. Med mere end 300 vægttabsforløb bag mig + at jeg selv har været der, hvor du måske er i dag, ser jeg de samme mønstre gå igen og igen. Så du får ikke noget tilsvarende et andet sted fra. Vægttab er 80% mentalt og især for kvinder, ligger din succes i dine følelser. Derfor handler det om, at du først og fremmest skal have det godt, løftes, styrkes og stråle inden i. Når du har det godt, er du bedre til at være god ved dig selv. Så du skal have det godt. Kosten minder lidt om Paleo, men er slet ikke så sort/hvid. Den kan også minde lidt om Sense, men har så meget større effekt, fordi den går dybere omkring ernæring. Jeg tror ikke på vedvarende forbud eller kur, men at vi skal have redskaber, så vi bedre er i stand til at gøre det, som er bedst for os. Du lærer hvad der virker bedst for netop din krop. For når du ved det, kan du sådan set spise hvad som helst og altid hurtig vende tilbage til den vægt du har det bedst med. Sense kost er sådan set også fornuftigt nok, men her lærer du ikke nok om, hvordan kosten også kan forhindre dit vægttab. Derfor oplever mange, at de ikke får tabt det de ønsker. Kort fortalt, handler denne metode om, at du får så mange redskaber som muligt. For herfra kan du skabe lige præcis den krop og fremtid, som gør dig allermest glad.  

Hvordan tilmelder du dig?

Du tilmelder dig 1 gang og betaler automatisk 69 kr. pr. uge. Den første uge er speciel. Hvis du ikke ser eller mærker den forandring du ønsker, refunderer jeg dine 69 kr. Så her får du både en løsning, der er til at betale og som er fuldstændig risikofri for dig. Du har adgang til alt gennemgået materiale lige så længe du er medlem. Du fortsætter bare lige så længe, du har lyst. Du er ikke bundet af en bestemt periode, som det ses mange andre steder. Så snart du ikke ønsker at være medlem længere, melder du bare fra. Det gøres fra uge til uge. Du får dog ikke refunderet den uge, du er påbegyndt. Det gælder kun første uge, så du lige kan se, hvad det her kan give dig. På den måde, kan du deltage lige så længe du måtte ønske og så længe det gavner dig. Et program, du helt sikkert ikke får samme værdi for andre steder. Og slet ikke til den pris.