top of page
kropsmål

SLANK

PÅ 21 DAGE

3 ugers forløb der transformerer dig indefra og ud

Til dig der vil have resultater i en fart, ikke gå på kompromis med din sundhed og have strategier til at holde dig slank år efter år. 

Er du træt af, der ikke rigtig sker noget med dit vægttab? Træt af at prøve noget, der ikke virker? Har du brug for en plan, der er fleksibel nok, til at kunne holde i længden, så er du kommet til det helt rigtige. 

Dette 3 ugers forløb er designet til at give dig strategier, til at opnå maksimalt vægttab og gør dig kampklar til alle de områder, der kan modarbejde dit resultat, så du får de bedste betingelser for at holde dig slank på den lange bane. 

 

Efter 3 uger vil vide, helt præcist, hvad der virker allerbedst for dig, hvor dine faldgruber er og hvordan du overvinder dem. Det gælder både kostmæssigt, men også på det psykologisk plan. Alt forklaret på en enkel måde, der forhåbentlig gør det interessant og giver dig endnu større indblik i dig selv.  

Kosten er sammensat, så din krop får de bedste betingelser for at bygge en stærkere og endnu sundere udgave af dig op. Den bygger ikke på populære diæter eller kure, men tager udspring fra ernæringslære i eliteidræt, hvor kosten har afgørende betydning for hvor godt kroppen kan performe og hvordan man kan makismere sin succes. De fleste oplever allerede efter få dage, at få et væsentligt højere energiniveau. Det vil også være den bedste vej ud af livsstilssygdomme, da din krop vil blive bygget stærkere op på celleniveau. 

Du vil blive klogere på

 • Hvorfor vægttab på 1/2-1 kg. om ugen er en velment, men forkert myte og hvordan du giver det "baghjul"

 • Hvordan korrekt madsammenhæng kan fremme dit vægttab, give dig mere energi, gøre dig sundere og booste dit humør

 • Hvordan du overvinder selvsabotage (den der, "lidt skader jo ikke. Jeg starter igen på mandag...altså næste mandag...igen)

 • Hvordan "stædigt fedt" pludselig ikke er så stædigt længere

 • Hvordan du skaber vedvarende motivation

Weight%20Loss%20Essentials_edited.jpg

Din transformation uge for uge

Uge 1

 • Allerede første uge både ser og mærker du forandringer.

 • Selv fastgroede kilo vil løsne sig

 • Du vil opleve mere energi og måske også bedre humør

 • Du vil hurtig komme ind i en rytme, hvor resultaterne er selv-motiverende

Uge 2

 • Selvforkælelse. Ingen kan holde et vægttab, hvis det er kedeligt og surt. Derfor står denne uge i selvforkælelsens tegn, hvor du oplever, at vægttab både kan være nydelse og sjov.

Uge 3

 • Du vil komme i din bedst mulige sommerform

 • Overvinde forhindringer

 • Lære at takle dine egne forhindringer

 • Have strategier til at holde et varigt vægttab og nyde livet samtidig

 • Have kontrol over din 

 • Få success med dit vægttab

Hvad indeholder programmet:

Hele programmet er online. Hver uge har hvert sit emne, som giver dig effektive strategier, så du både kan opnå maksimalt resultat, men også gøre det meget nemmere for dig selv, at holde det i længden. Programmet starter med, at du får adgang til første ugers videoer. Og du kan se dem, når det passer bedst ind i din dag. Her får du strategier, der får dig nemmere hurtigere i mål og gør dig til den slankeste men også sundeste udgave af dig selv. 

 

Hver uge har du også mulighed for at få svar på evt. spørgsmål på Zoom (gruppe), dele dine erfaring og fejre dine succeser og du vil få introduceret næste uges strategier og fokusområde. 

3 uger der kan give dig din bedste sommerkrop med strategier der vil holde en livstid.

 1. En kalender til at følge dine forandringer. (Pdf til selvprint)

 2. Hver uge modtager du en arbejdsbog, som er det, der lægger fundamentet for en varig forandring. Så skab lidt tid daglig for dig selv, for at give dig selv det bedst resultat. 

 3. Daglig motivationsmail

 4. 3 x adgang til nye videoer, der får dig hurtigere, nemmere i mål

 5. 3 x Zoom online live møder for alle deltagere, hvor du kan få svar på evt. spørgsmål, du kan dele fremgang og en heads-up på næste uges materiale. 

3 uger til din bedste sommerkrop med strategier du kan bruge for evigt

Sådan deltager du:

Forløbet starter den 30. maj kl. 15 med første online session.

Tilmelding foregår udelukkende ved at betale 4.500 kr. og senest 17. maj. 

Ønsker du betalingen knækket over af 3 omgange, betaler du 1.600 kr. pr. måned. Og første beløb skal betales senest den 17. maj, 2. beløb på 1.600 kr. den 1. juni og 1.600 kr. den 1. Juli.

Betaling skal ske på MobilPay og husk at skriv din mailadresse i notesfeltet, så jeg ved hvem jeg skal sende bekræftigelsesmailen til. Der kan gå op til 2 timer før du får mailen. 

Glæder mig til vi ses!

MinMobilePay.jpg

4.500 kr.

I tvivl om du vil få lige så meget ud af det som alle andre?

Så ring til mig på 40872285. Tager jeg ikke telefonen med det samme, så læg venligst en besked (bare så jeg kan skelne et reelt opkald fra de uundgåelige salgsopringninger). Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. 

Fitness

DET SYNES ANDRE OM SLANK PÅ 21 DAGE

Leni

“DET ER DET MEST KOMPETENTE JEG NOGENSINDE HAR PRØVET. OG JEG HAR PRØVET DIÆTISTER, MEN ALDRIG MØDT NOGEN SOM VIRKELIG "FANGEDE" AT DER MÅSKE VAR FLERE TING I SPIL. HEIDI HAR SÅ STOR VIDEN OM RÅVARERNE, KROPPENS FUNKTION OG DET SOM SKER MED VORES KROP, AT JEG ER DYBT IMPONERET. KOMPETENT INDLEVENDE OG PROFESSIONEL PÅ EN DEJLIG MENNESKELIG FACON"

Kenneth

“TILMELDING TIL DETTE KURSUS VAR DET BEDSTE JEG HAR GJORT. PÅ 14 DAGE LAGDE JEG DIABETESMEDICIN PÅ HYLDEN. ER TOTAL HØJ OVER HVOR MEGET DER ER SKET. PÅ 4 MÅNEDER GIK JEG FRA 104 KG. TIL 80 KG"

Marianne

“JEG HAR NÅET MIT MÅL. JEG HAR TABT 15.6 KG. TUSINDE TAK FOR DINE MOTIVERENDE MAILS OG OPBAKNING"

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg være i nogen særlig form for at kunne følge med?

Nej, uanset dit udgangspunkt, så har du mulighed for at blive en slankere version af dig. Er du i god kondi og stærk fra start, så bliver du blot i endnu bedre kondi og endnu strækere. Er du ikke vant til at dyrke motion eller kan du ikke af div. årsager, så vil du stadig have muligheden for at blive den slankeste udgave af, hvad der er muligt, indenfor de muligheder du har. Er du meget overvægtig, vi du kunne smide rigtig mange kilo nemmere end en som f.eks kun mangler få. Til gengæld vil en tættere på sin normalvægt være i stand til at presse sig selv yderligere og dermed også opnå super resultater. Så på en måde er I ens, bare fra hver sine ende af skalaen. 

Jeg har prøvet alt - intet virker for mig

Jeg har både en baggrund i psykologi, ernæringslære, fysiologi, elitesport og har intensivt beskæftiget mig med livsstilssygdomme og autoimmune sygdomme og kostens betydning herfor. Den kombination rammer alle de områder der er essentielle for varigt success med vægttab men også hvordan det kan accelerer mens sundheden enten bevares eller optimeres. Jeg startede offentligt i 2015 og sidenhen har rigtig mange prøvet at kører samme koncept med at hive psykologien ind over. Men de har sjældent den baggrund der skal til. Min ernæringslære og fysiologi startede i en ung alder af 15 år i forbindelse med elittessportt i karate, hvor jeg første gang lærte, hvad kosten betyder for kroppens evne til at performe. Så blev jeg sidenhen uddannet indenfor Team Danmark mens interessen blot voksede som hobby.  Ofte er der altid en årsag. Enten kostmæssig eller psykisk. Lider du af stofskiftesygdom, får vi dig også ned i vægt. Dog skal din tsh ligge i normalområdet. Lider du af autoimmun sygdom, er der tilmed en chance for, at du vil opleve bedring.

Hvor meget taber jeg mig på de 21 dage?

Jeg kan ikke garantere noget, men jeg kan sige:  Hvis du virkelig giver den en skalle, arbejder med de øvelser du får til den mentale del, så kan du skabe resultater for dig selv, der fuldstændig brager ud over, hvad du troede var muligt. Men det er dig der skal gøre arbejdet. Jeg stiller alle mulighederne til rådighed for dig og gør det så spændende og sjovt og motiverende for dig, indenfor mine bedste evner. Det højeste vægttab indtil nu er 11 kg. på de 21 dage og en fuldstændig livstransformation fra hjemmegående depressiv til i dag 53 kg. lettere, uden depression og fuldt arbejdsdygtig igen. Du får de præcis samme værktøjer. De fleste får så meget "blod på tanden", at hvis de har ekstra kilo de ønsker af med efter forløbet, så kører de bare ubesværet videre selv til de når i mål.

bottom of page