VÆGTTAB

Hvad skal der egentlig til for at komme ned i vægt? 

Det handler om at få brudt en ond cirkel

Det handler om at få brudt en ond cirkel og der skal mere til end en tilfældig populær kur. Får du brudt cirklen, går det stærkt. Jeg tabte 25 kg. på 2.5 måned og har hjulpet hundredevis efterfølgende.

Det hele hænger sammen. Psyke -> kost - Kost -> psyke.

Kosten: Får du faktisk nok af det din krop har behov for? Hvorfor noget mad påvirker negativt dit sind?

Psyken: din indre dialog & og kostens inflydelse på dit sind og humør

Kosten påvirker dine tanker og dine tanker påvirker hvad du spiser. Når du først kender årsagen til HVORFOR du gør som du gør , så er du også i stand til at bryde den cirkel der holder dig overvægtig. 

Du kender det sikkert godt. Du er top motiveret og NU skal det være. Men så er der et eller andet der gør at du alligevel falder i. Og det gør sådan set ikke noget at falde i. Problemet er, at du ikke kommer i gang igen. Så bliver kuren lige udsat. Så udsat lidt længere og lige pludselig er du tilbage fra start eller måske endnu større end sidste gang. Og selvom du sikkert siger til dig selv "denne gang holder jeg ved", så falder du alligevel i. Der foregår en masse ting inden i dig inden det sker og det er her vi skal have fat. 

Hvad de færreste ved, er HVOR meget kosten påvirker psyken. Spiser du for lidt eller spiser du det gale, så vil din krop påvirke dine tanker til at falde i. Det er egentlig ikke det den ønsker. Men det er det som sker. Eller rettere det er den måde du tolker det på. Og din krop er vanvittig stærk og du kan ikke bekæmpe den. Du kan korrigere og det er her mellem et forkert signal og dit ønske du skal kunne navigere.  

For at give dig en idé om, hvor stærk din krop er og hvor meget DEN kontrollerer, så tager vi eksemplet med at holde vejret. Om du sætter hænderne for mund og næse, så kan du kun holde vejret så længe du kan. Du er ikke i stand til at holde hænderne fast foran mund og næse. For din krop vil give besked til din hjerne om at du skal fjerne hænderne og den del af hjerne der får besked, bestemmer mere end din frie vilje. Det er fuldstændig samme mekanisme der foregår, når du falder i. Så hvorfor får din hjerne besked om at falde i, når det ikke er det du vil? Det er der 2 årsager til: 

  1. Din kost er ikke korrekt

  2. Den historie du ubevist fortæller dig selv

Spiser du forkert, får du hverken den rette næring eller energi gennem maden. Alle dine organer bliver ramt også din hjerne. Dit humør bliver dårligere, du vil føle dig træt og ikke oven på. Resten af dine organer vil mangle de byggesten de har brug for. Hver dag udskiftes der nye celler i din krop. Hvis din krop ikke har noget ordentlig at erstatte dine celler med, får du dårligere celler og din krop begynder at degenerere. Derfor at dårlig mad fører sygdomme med sig, cellulitis (som er rest af alt det som den virkelig ikke kunne finde plads til). Så du kan have spist dig mæt i junkfood og spist virkelig meget, men din krop vil tro der er hungersnød. Så din krop vil have MERE mad. Og det kan du tolke som - mere mad af den slags du lige har spist. Men da det ikke er det som din krop har bedt om, spørger den igen efter mere. Kan du se den dårlige cirkel? Når du spiser det rigtige bliver du faktisk hurtigere mæt. Dine celler kan udskiftet med nye gode og din krop behøver derfor ikke bede om ny mad. Så når du først har brudt denne cirkel, så vil dit vægttab også gå hurtig. Mange kure er meget restriktive. Det gør intet godt for den interne historie. Tvært i mod. Det kan du kun holde i en begrænset periode. Derfor har det været vigtig for mig at lave et program, hvor der faktisk ikke er nogen forbud. Forbud er ikke holdbart i længden. Det handler om at lære at navigere i alt det du faktisk elsker at spise og gøre det på en måde, så du ikke havner i den dårlige spiral.

Hvordan du sammensætter dine måltider, så du kan spise det DU kan lide.

Mit program viser dig:

Hvad du skal gøre, hvis der skal være plads til usundt, ferieguf & højtider.

Hvad du skal gøre, hvis du falder i.

Hvordan du får psyken med på din side så du ikke modarbejder dig selv.

Hvordan du skruer op og ned for hastigheden på dit vægttab.

Hvordan du får succes med at få skabt en sundere og holdbar livsstil og et holdbart vægttab, så du slipper ud af yo-yo vægt og uholdbare kure.

Når dine celler får den næring de har brug for, vil du både opleve øget energi, mere vitalitet og ny glæde. Du vil simpelthen føle dig fantastisk. Den forandring mærker de fleste allerede på 2. dagen. 

Motion

Motion bruges til at brænde flere kalorier af. Men eftersom du spiser, så dine celler får præcise det de har behov for, kan du tabe dig på mit program uanset om du dyrker motion eller ej. Dyrker du motion, så taber du dig bare hurtigere. Så motion kan du bruge til at øge hastigheden på dit vægttab.

12 Weeks HFS Body Transformation Seminar

Mit program: 12 Weeks HFS Body Transformation seminar går helt i dybden, hvor du uddanner dig selv til at blive din egen (eller andres) slankeekspert. Du lærer principperne i, hvordan du kan spise det du kan lide, hvordan du kan få psyken med og kan gennemføres med eller uden motion. Jeg kører det 1 gang om året. Så hold øje med mine sociale medier, hvis du vil sikre dig en plads. 

Var denne her side interessant, så del den gerne med venner og bekendte

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016