Weekend Retreat

 

Slankeseminar

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at få succes med dit vægttab. I 2 fulde dage arbejder vi intenst med at finde ind til det der har forhindret netop dig i at finde en holdbar løsning, så du efter seminaret står med en plan, der er skræddersyet til dig. 

  • Hvad skal du gøre i hverdagen, så vægttabet kan føles rart og ikke bare noget der skal overstås

  • Hvordan holder du motivationen oppe

  • Hvordan opnår du støt vægttab fra start til slut

Retreatet er for dig, som:

Har lysten til at komme i dybden med alt det psykologisk, som dine vaner og mønstre udspiller sig af.

Har lysten til forandring

 

Vi kommer ind på emner så som vaner, fortid, handlingsmønstre, madens betydning for din psyke. Hvordan nogle fødevarer, kan ændre din psyke og få dig til at modarbejde dine egne gode intentioner. Hvordan du bryder trøstespisning. 

Alt dette foregår i de mest fantastisk omgivelser på Skodsborg Spa Hotel

Vi er alle forskellige og netop derfor arbejder vi m Og hvad bedre, end at gøre det i omgivelser med fuld forplejning Du har kun 1 liv. Og hvis din vægt gør dig ked i dagligdagen så gør dig selv den tjeneste, at kom i dybden med det der forhindrer dig i at nå i mål. Det er formålet med dette event samtidig med, at du bliver overøst af luksusOg hvorfor ikke gøre det, med en dejlig omgang selvforkælelse. 

 

Vi er alle sammen forskellige, men en ting er sikkert. Forøg din chance for varig succes med dit vægttab, ved at få fyldt godt op i værktøjskassen. Hvad bedre end at starte eller supplere dit vægttab med Start eller supplér dit vægttab med et luksus weekendophold med fuld forplejning.

2 fulde dage hvor vi arbejder intenst med:

- hvordan du kommer ud af overvægt

Du taber selvfølgelig ikke en masse kilo over weekenden, men det kan være springbrættet til meget mindre figur og de forandringer det vil gøre for dig. Weekenden vil efterlade dig med følelsen af at have fået styringen tilbage, forståelse for, hvad der før har forhindret dig og en plan der er skræddersyet til dig med skridt for skridt vejledning, til at opnå den vægt du ønsker. 

 

Libre Baskerville er en klassisk skrifttype med et moderne tvist. Den er nemt at læse på skærme af enhver form og størrelse.

Selvforkælelse med et formål

6.999 kr. alt inkl

Inkluderer 1 overnatning i dobbeltværelse

Lørdag til søndag

På værelset finder du:

Badekåber 

Slippers  

Hårtørrer 

Spa produkter

Hyperallergen dyne og pude

Safetyboks 

Gratis Wifi

LCD Flat Screen

Internationale TV kanaler

Radio

Room Service (for egen regning)

Copyright © 2020 Livs- & Sundhedscoach Heidi Larsen. CVR-/SE-nr.36645016